Monica Anghel este de nerecunoscut! A câștigat lupta împotriva kilogramelor

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/10/2018, 18:59
Monica Anghel este de nerecunoscut! A câștigat lupta împotriva kilogramelor GALERIE FOTO
„Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut, iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc. Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici”, a mărturisit Monica Anghel.

Monica Anghel este de nerecunoscut! A câștigat lupta împotriva kilogramelor, iar acum pozează în haine mulate, și-a schimbat complet look-ul și arată extrem de cool!. Cântăreața postează acum și imagini cu ea nemachiată, iar fanii sunt în delir! Au remarcat schimbările drastice ale înfățișării Monicăi, dar nu au criticat-o, ci dimpotrivă. Fanii au felicitat-o și au complimentat-o pe Monica Anghel, care la 46 de ani arată mai bine ca o adolescentă.

Monica Anghel a topit peste 25 de kilograme!

Monica Anghel s-a răsfățat în weekend, după ce a trecut pe la un salon de înfrumusețare unde s-a lăsat pe mâinile unei specialiste. De acolo, ea a plecat cu un look nou, fresh. Iar asta nu e tot! În selfie-ul făcut cu hairstylist, celebra cântăreață nu avea strop de machiaj pe față. Imaginea i-a surprins plăcut pe cei mai mulți dintre susținătorii vedetei.

„Tu ești?”, „Look nou, bronz proaspăt!! Bravo, Monica, te pup și zi superbă!!”, „O zi frumoasă, plină de bucurii!!! Doamna Monica. ați fost în vacanță!? Sunteți bronzată super și arătați splendid!” sunt câteva dintre mesajele postate de fanii vedetei.

„Mulțumesc, iubito, și mie îmi place că nu mai este nevoie de fond de ten ???”, i-a răspuns vedeta unei fane.

Astăzi este ziua de naștere a tatălui artistei, Puiu Anghel, iar ea a ales să-i facă o urare și în mediul virtual.

„Astăzi, 28 Mai, este ziua lui, a Tatălui meu! La mulți ani, Tata, să trăiești măcar până împlinesc și eu 165 de ani, așa cum mi- ai promis! Îți mulțumesc pentru tot,Tata! Ești cel mai minunat Tata din lume! Te ador, TATA! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Monica Anghel pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×