O mare dramă! Adevăratul motiv pentru care a slăbit Monica Anghel

în Stiri de ultima ora
01/06/2018, 12:04
O mare dramă! Adevăratul motiv pentru care a slăbit Monica Anghel GALERIE FOTO

O mare dramă! Adevăratul motiv pentru care a slăbit Monica Anghel. Vedeta este extrem de schimbată! A câștigat lupta împotriva kilogramelor, iar acum pozează în haine mulate, și-a schimbat complet look-ul și arată extrem de cool! Cântăreața postează acum și imagini cu ea nemachiată, iar fanii sunt în delir! Au remarcat schimbările drastice ale înfățișării Monicăi, dar nu au criticat-o, ci dimpotrivă. Fanii au felicitat-o și au complimentat-o pe Monica Anghel, care la 46 de ani arată mai bine ca o adolescentă.

Cu toate aceste, Monica Anghel a trecut prin momente cumplie vara trecută. Vedeta a făcut pareză pe piciorul stâng și a trebuit să se opereze de urgeță.

„Asta vara a trebuit sa ma operez de urgenta pe coloana pentru ca facusem o pareza pe piciorul drept, o pareza de 98%. Aveam niste dureri groaznice. Dupa doua zile de antiinflamatorii facute injectabil, nu se simtea nicio Imbunatatire. Si atunci prietena mea, care este si medicul nostru de familie, pentru ca ea mi-a facut acele injectii, a spus:  ‘Eu nu Iti mai fac acele injectii, du-te si opereaza-te! Nu vreau sa te distrug!’ Trebuia sa ma operez In acel moment ca sa scot acele bucatele de disc care ajunsesera la nerv.

Doctorul care m-a operat pe coloana mi-a spus ca ar fi bine sa mai slabesc putin, ca m-ar ajuta. Atunci mi s-a Intamplat ceva la nivel mental si am zis cat rebuie sa fac ceva,” a povestit  Monica Anghel pentru Antena Stas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×