Câştigătorii MTV Video Music Awards. Cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu. Galerie FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Muzica
27/08/2019, 13:06
Câştigătorii MTV Video Music Awards. Cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Gala MTV Video Music Awards 2019 a avut loc aseară. În imagine, de sus în jos, de la stânga la dreapta: Rosalia, Cardi B, Miley Cyrus, surorile Hadid, Marc Jacobs și partenerul său, Charly Defrancescho și Shawn Mendes. Foto credit: hepta.ro. Colaj: Fanatik

MTV Video Music Awards 2019 și-a desemnat câștigătorii într-o gală fastuoasă care a avut loc aseară la Prudential Center din Newark, New Jersey, SUA. Artistele care s-au remarcat de departe au fost Taylor Swift, Ariana Grande și Billie Eilish, cele care au luat cele mai multe trofee. Starurile au atras privirile încă din momentul în care au pășit pe covorul roșu.

Câștigătorii MTV Video Music Awards 2019: principalele categorii

Cel mai bun videoclip al anului la MTV Video Music Awards 2019 este al lui Taylor Swift, la piesa „You need to calm down”. La categoria „Artistul anului” au fost nominalizați Ariana Grande, Shawn Mendes, Jonas Brothers, Halsey, Billie Eilish. Câștigătoare a fost desemnată Ariana Grande.

Piesa anului a fost desemnată „Old town road” (Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus). Cel mai bun new entry în industria muzicală este Billie Eilish. Cea mai bună colaborare a fost adjudecată de Shawn Mendes și Camila Cabello cu piesa „Senorita”. La categoria Best Pop a câștigat Jonas Brothers cu piesa „Sucker”.

mtv video music awards 2019
Shawn Mendes a purtat un costum turcoaz la gala de aseară. Sursa foto: hepta.ro

Taylor Swift, îmbrăcată în Versace, iar Rosalia a purtat o rochie Burberry

Cardi B cu piesa „Money” a reușit să ridice trofeul MTV pentru cea mai bună melodie hip-hop. Normani și 6lack cu „Waves” au câștigat premiul pentru cel mai bun produs R&B al anului 2019. Cântăreața spaniolă Rosalia, o adevărată revelație internațională, a câștigat trofeul pentru cea mai bună piesă latino (Con altura – în featuring cu J. Balvin și El Guincho).

Cea mai bună piesă dance a anului este „Call you mine” de la The Chainsmokers și Bebe Rexha. Panic at the Disco a luat trofeul pentru cea mai bună melodie rock, „High hopes”. Trupa anului este BTS. Înainte de decernarea premiilor, însă, cântăreții și cântărețele s-au remarcat cu ținutele lor spectaculoase pe covorul roșu.

Taylow Swift a strălucit într-o rochie semnată Versace și este considerată de criticii de modă drept una din cele mai bine îmbrăcate artiste de pe covorul roșu. Cântăreața Rosalia a ales o rochie neagră marca Burberry, iar artista scandinavă Zara Larsson a avut o rochie lungă de la firma Gimbattista Valli.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×