Ariana Grande, după explozia care a avut loc la finalul concertului său: „Nu am cuvinte!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/05/2017, 08:47
Ariana Grande, după explozia care a avut loc la finalul concertului său: „Nu am cuvinte!”

Artista Ariana Grande a scris pe contul său de Twitter, după ce 19 persoane au murit şi 50 au fost rănite în urma exploziei care a avut loc la finalul concertului susţinut la Manchester Arena, că este distrusă, că îi pare foarte rău şi că nu-şi găseşte cuvintele pentru a descrie ceea ce simte.

„Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”, scrie artista pe Twitter, dar şi pe Facebook. Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită.

În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândurile adolescenţilor. Ea a debutat ca actor în musical-ul 13, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia The Way, de pe primul său album. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

Citeste mai mult pe adevărul

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×