Taylor Swift, gest incredibil pentru o fană de-a sa! Femeia a izbucnit în lacrimi!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/01/2018, 17:08
Taylor Swift, gest incredibil pentru o fană de-a sa! Femeia a izbucnit în lacrimi!

Cântăreaţa Taylor Swift nu se uită la bani, atunci când vine vorba despre cei mai înfocaţi fani ai ei. Artista a făcut un gest care a lăsat cu gura căscată foarte mult lume! Tay-Tay i-a schimbat viaţa unei admiratoare care a rămas pe drumuri, în timp ce era însărcinată.

Taylor le-a făcut multe surprize, de-a lungul timpului, fanilor ei, dar asta le întrece pe toate. Artista i-a cumpărat o casă unei femei pe nume Stephanie, iar povestea e incredibilă. Femeia a povestit totul prin intermediul aplicaţiei The Swift Life.

Taylor Swift, cadou imens pentru una dintre fanele ei! I-a dăruit o casă!

Mama lui Stephanie i-a scris lui Taylor Swift, atunci când fiica ei însărcinată a rămas fără locuinţă. Stephanie era însărcinată în luna a opta, când apartamentul în care locuia a fost confiscat. De parcă nu era suficient, soţul ei şi-a pierdut jobul. Mama femeii a hotărât să-i scrie lui Taylor Swift.

La următorul concert la care Stephanie era în public, Taylor a chemat-o în culise şi i-a spus că vrea să o ajute. Şi aşa a fost: i-a ajutat pe cei doi părinţi să cumpere o casă şi tot ce mai aveau nevoie pentru fetiţa care urma să se nască. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×