Căsătorii online legale în plină pandemie. În ce oraş au voie cuplurile să îşi unească destinele pe internet

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
20/04/2020, 22:14
Căsătorii online legale în plină pandemie. În ce oraş au voie cuplurile să îşi unească destinele pe internet
Căsătorii online legale în plină pandemie. În ce oraş au voie cuplurile să îşi unească destinele pe internet

Căsătoriile online în plină pandemie devin legale în New York. Astfel, cuplurile își pot uni destinele prin intermediul unei legături video. Numărul tot mai mare de cereri l-a determinat pe guvernator să accepte acest tip de ceremonii.

Căsătorii pe internet în plină pandemie

Ceremoniile prin platforme online de tipul Zoom vor fi legale în New York, după ce tot mai multe cupluri din America au decis să își unească destinele prin intermediul legăturilor video.

În acet sens, Andrew Cuomo, guvernatorul din New York, a fost nevoit să recunoască și să legalizeze aceste ceremonii și a emis un decret care permite cuplurilor să obţină licenţa de căsătorie prin legăturile online.

Nu se mai pune problema căsătoriei

„Numărul căsătoriilor scade, iar cel al divorţurilor creşte. Ce facem? De ce nu s-a gândit cineva la asta?”, a declarat Andrew Cuomo, într-o conferinţă de presă.

Decretul emis de Andrew Cuomo le permite cuplurilor să îşi obţină certificatele de căsătorie de la distanţă, prin platformele online. Funcţionarii pot să legalizeze căsătoria prin intermediul unei conexiuni video.

„Căsătorii prin legătură video. Acum nu mai aveţi scuze când se pune problema căsătoriei. Nicio scuză, o puteţi face prin Zoom. Da sau nu!”, a mai spus Cuomo.

New York poate fi doar începutul pentru căsătoriile online, mai ales în contextul răspândirii noului coronavirus și al prelungirii perioadei de izolare. Astfel, tot mai mulți susținători și doritori din alte colțuri ale lumii par a fi încântați de această idee.

New York, cel mai afectat oraș din America

În fiecare zi, Statele Unite doboară record după record la numărul de noi cazuri de COVID-19, dar și la numărul deceselor. Peste 1300 de morți în doar 24 de ore și cel mai afectat stat este New York. Statele Unite ale Americii sunt pe primul loc în lume cu 782.243 de cazuri confirmate și 41.696 decese, până în acest moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×