Căsătorie inedită în Spania! Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce nunta le-a fost anulată din cauza virusului

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/04/2020, 22:47
Căsătorie inedită în Spania! Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce nunta le-a fost anulată din cauza virusului
Doi spanioli s-au căsătorit în balcon, după ce nunta le-a fost anulată. sursă foro: larioja.com

Un cuplu din Spania s-a căsătorit pe balconul casei, după ce nunta le-a fost anulată din cauza noului coronavirus. Cu toate acestea, Jose Lopez și Deborah Gurreasi au fost surprinși de prietenii lor care au pus la cale o ceremonie inedită.  Martori le-au fost vecinii.

Aveau nunta programată pe 4 aprilie

Jose Lopez si Deborah Gurreasi din provincia spaniolă La Rioja aveau nunta programată pe 4 aprilie, încă de anul trecut, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și i-a forțat să anuleze ceremonia. Supărați, și-au anunțat prietenii și s-au conformat restricțiilor.

Numai că, doi dintre prietenii lor care locuiesc pe aceeași stradă cu cei doi îndrăgostiți, s-au hotărât să îi ajute, fără ca ei să știe, și le-a organizat o nuntă surpriză.

Primarul orașului a fost prezent

Au mobilizat tot cartierul și, sâmbăta trecută, pe la prânz, ora la care fusese programată ceremonia, viitorii miri aveau să găsească în fața casei o cutie în care erau un buchet de mireasă, un tutu, o pălărie și un papion.

Nu ar fi găsit cutia dacă vecinii nu i-ar fi strigat să iasă în balcon. Asta, pentru că nu se așteptau la așa surpriză.

Afară, era zarvă mare. Vecinii, fiecare în balconul lui, îi așteptau cu baloane și bannere printate pe care erau inscripționate fețele lor. Bineînțeles că, de la ceremonie nu putea lipsi primarul orașului care a venit echipat cu un sistem audio și care a fost martor la ceremonia surpriză.

Vizibil emoționați, cei doi îndrăgostiți au spus DA și s-au căsătorit în fața veciniilor lor. Numai că, proaspeții însurăței sunt, totuși, sub legea spaniolă, căsătoriți neoficial. După ce se va sfârși criza provocată de pandemia de COVID-19 și totul va reveni la normal, ce doi vor face o ceremonie oficială.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×