Casă mistuită de flăcări în Bistrița-Năsăud. O persoană intoxicată cu fum a ajuns de urgență la spital

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 19:22
Casă mistuită de flăcări în Bistrița-Năsăud. O persoană intoxicată cu fum a ajuns de urgență la spital
Locuința unui bărbat din Bistrița-Năsăud a fost cuprinsă de flăcări. Sursa foto: antena3.ro

Clipe de groază pentru un bărbat de 63 din satul Crainimăt, județul Bistrița-Năsăud, după ce locuința sa a fost pur și simplu mistuită de flăcări sâmbătă după-amiaza. Din fericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că acesta nu prezintă arsuri, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului Județean de Urgență printr-un comunicat dat publicității la scurt timp după nefericitul eveniment.

Casa unui bărbat din Bistrița Năsăud, cuprinsă de flăcări

Întrucât prezenta intoxicație cu fum, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD, în vederea investigațiilor medicale amănunțite. Starea sa este, însă, una stabilă, anunță purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

Între timp, echipajele de pompieri deplasate la locul accidentului au reușit să lichideze incendiul care a cuprins casa bătrânului, arzând mobilierul din cele două camere. De altfel, focul a afectat ambele camere ale locuinței, anunță autoritățile în respectivul comunicat de presă.

Bebeluș intoxicat cu fum după ce un incendiu a izbucnit într-un bloc din Galați

Nu este singurul eveniment de acest gen produs recent în țara noastră. Un bebeluș de doar câteva luni a fost intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un incendiu puternic a izbucnit într-o garsonieră din Galați. Totodată, șapte copii și zece adulți au fost evacuați în urma nefericitului eveniment.

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după cum relatează stirileprotv.ro. Speriați de flăcările care ieșeau din locuința de la etajul doi al blocului, oamenii au sunat imediat la 112. De altfel, fumul dens a invadat rapid toată scara, făcând ca aproape toți locatarii să iasă panicați în stradă.

Garsoniera a fost distrusă complet de flăcări, iar instalația electrică a blocului și o țeavă de apă au suferit la rândul lor avarii grave, potrivit informațiilor transmise de ISU Galați. Din păcate, intervenția pompierilor a dus la inundarea mai multor apartamente. Abia după câteva ore bune de așteptare, oamenii s-au putut întoarce în casele lor pentru a evalua pagubele.

Un incident similar s-a petrecut și în Capitală, la un bloc de pe strada Dristor, intersecție cu bulevardul Camil Ressu, sector 3. Clădirea mistuită de flăcări este  în proces de reabilitare, astfel că nu există victime, anunță autoritățile.

Traficul de pe strada Dristorului, colț cu bulevardul Camil Ressu s-a desfășurat, însă, cu dificultate pe toată durata nopții. Circulația a fost reluată de îndată ce echipajele de pompieri deplasate la fața locului au părăsit zona în care s-a produs incendiul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×