ALERTĂ CFR! Un tren a luat foc în Teleorman. Toţi călătorii s-au autoevacuat

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 18:10
ALERTĂ CFR! Un tren a luat foc în Teleorman. Toţi călătorii s-au autoevacuat GALERIE FOTO
Două vagoane au fost cuprinse de flăcări. Sursa foto - facebook

Un tren a luat foc în județul Teleorman, mai exact în zona gării Măldăeni. Mai mulți oamenii au sunat panicați la numărul de urgență 112 pentru a anunța incendiul. La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Roşiori de Vede al ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. De remarcat că până în momentul în care pompierii au ajuns, 50 de persoane care călătoreau cu acel tren se autoevacuaseră.

Un tren a luat foc în Teleorman

Flăcările au cuprins două vagoane. „La sosirea salvatorilor, aproximativ 50 de călători se autoevacuaseră din tren, iar focul se manifesta la 2 vagoane. Nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU. În acest moment, cei de la centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române au precizat că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în staţia CF Măldăeni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Se întâmplă lucrul acesta după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relaţia Bucureşti –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane. „Călătorii au fost transbordaţi în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Toţi călătorii s-au autoevacuat

În acest moment, pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului”, au specificat şi cei de la INFOTRAFIC. Există totuşi o persoană care a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Este vorba de şeful de tren care s-a intoxicat cu fum în momentul în care disloca garnitura trenului de cele două vagoane incendiate. „La faţa locului s-au trimis 2 microbuze, de la Detaşamentul Alexandria şi Detaşamentul Roşiorii de Vede pentru preluarea mai multor călători.

De asemenea, CFR Călători a precizat ca a trimis o locomotivă diesel pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flăcări. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, adaugă ISU.

 

 

 

Închide ×