Incendiu puternic în comuna Rușeni din Satu Mare. O casă a fost mistuită de flăcări

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 10:31
Incendiu puternic în comuna Rușeni din Satu Mare. O casă a fost mistuită de flăcări
Incendiu în comuna Rușeni din Satu Mare. Sursa foto: presasm.ro. Colaj: Fanatik

Un incendiu puternic a cuprins o casă din comuna Rușeni, în județul Satu Mare. Misiunea pompierilor care au ajuns la fața locului nu a fost deloc ușoară, având în vedere că în gospodărie existau mai multe butelii, iar riscul de explozie și de contaminare a celorlalte areale sau locuințe a fost unul ridicat.

Incendiu puternic în Rușeni, cauzat de un scurtcircuit

3 autospeciale au ajuns la casa din Rușeni, dar și o ambulanță SMURD pentru orice eventualitate. Incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit la un panou electric. Incendiul a fost stins azi noapte, la aproximativ 30 de minute după ce pompierii au ajuns acolo. Teama cea mai mare era ca focul să nu afecteze alte anexe gospodărești ori case din preajmă.

„Pompierii au acţionat rapid pentru extragerea buteliilor de gaz aflate în interior, pentru localizarea, stingerea şi limitarea extinderii incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă casa de locuit şi bunurile au ars în proporţie de aproximativ 75%”, au declarat cei de la ISU Satu mare, conform adevărul.ro.

incendiu rușeni
În interior erau mai multe butelii cu gaz, lucru care a dificultat operațiunea pompierilor. Sursa foto: presasm.ro

Oamenii legii cercetează modul în care s-a produs focul

Oamenii legii au deschis un dosar în această speță și investighează cauzele exacte ale producerii acestui incendiu. Pompierii spun că incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit la panoul electric al casei, din cauza unui cablu electric care nu a fost bine izolat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×