Carmen de la Sălciua vrea să își lanseze sora în muzică

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
24/04/2020, 21:36
Carmen de la Sălciua vrea să își lanseze sora în muzică
Carmen de la Sălciua vrea să își lanseze sora în muzică

Carmen de la Sălciua este o artistă apreciată în lumea muzicii de petrecere și același lucru își dorește și pentru sora ei, Daniela, pe care vrea să o lanseze în muzică. Cântăreața pregătește o colaborare cu ea.

Carmen de la Sălciua își va lansa sora în muzică

Carmen de la Sălciua este cunoscută și apreciată în lumea muzicii de petrecere. Până nu demult, când s-au anulat toate nunțile și evenimentele colective, artista avea cântări pe bandă rulantă, atât în țară, cât și peste hotare.

Numai anul trecut, cântăreața a avut zeci de cântări pentru miile de români care trăiesc departe de România. Acum, de când și-a anulat toate evenimentele și stă acasă în izolare, Carmen de la Sălciua se gândește la noi proiecte muzicale pentru când va putea să își reia activitatea.

Unul dintre ele este lansarea în muzică a surorii sale, Daniela.

Pregătește o colaborare muzicală cu sora ei

Printre surprizele pe care Carmen de la Sălciua le pregătește pentru perioada următoare se numără și colaborarea cu sora ei mai mică, Daniela, care, conform spuselor ei, este cel puțin la fel de talentată.

”Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de socializare, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

La scurt timp după această postare, Carmen de la Sălciua a revenit cu dovada. Pregătește o colaborare muzicală cu Daniela și le-a împărtășit și fanilor o mică parte din piesa pe care o vor cânta împreună.

”Am promis o melodie cu surioara mea @racoltadaniela ! Aici aveți un mic fragment ! Cum vi se pare ?”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×