Carmen de la Sălciua iubește din nou? Ce a postat artista pe o rețea de socializare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
27/04/2020, 22:08
Carmen de la Sălciua iubește din nou? Ce a postat artista pe o rețea de socializare
Carmen de la Sălciua, ironizată de Mihai Bendeac sursă foto: instagram

Carmen de la Sălciua ar putea iubi din nou. Artista a postat o fotografie pe o rețea de socializare care i-a pus fanii pe jar. După despărțirea de Culiță Sterp, cântăreața de muzică de petrecere nu a mai avut nicio relație.

Carmen de la Sălciua ar putea avea o nouă relație

Una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, Carmen de la Sălciua, ar putea avea o nouă relație, conform ultimei postări de pe Instagram. Artista s-a fotografiat cu un buchet de flori, extrem de fericită, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj care lasă loc de interpretări.

Carmen de la Sălciua, flori, relație noua
Carmen de la Sălciua ar putea avea o nouă relația.
sursă foto: Instagram

„Cineva știe că îmi place rozul!”, a scris Carmen pe Instagram.

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua este din ce în ce mai înfloritoare, se fotografiază în ipostaze tot mai sexy și primește mii de aprecieri de la fani.

Carmen și Culiță au divorțat în aprilie 2019

În vara lui 2018, Carmen de la Săcliua și Culiță Sterp au anunțat că povestea lor de iubire a ajuns la final, după ce și-au aruncat multe cuvinte grele și acuzații de infidelitate. Astfel că, pe 25 aprilie 2019, divorțul dintre cei doi cântăreți de muzică de petrecere a fost oficial pronunțat de către magistrații Judecătoriei din Hațeg.

Carmen și Culiță s-au acuzat reciproc de infidelitate, în repetate rânduri, dar cea care a venit cu dovezile a fost Geta, sora lui Culiță Sterp, care a și postat pe rețelele de socializare mărturii ale infidelității lui Carmen de la Sălciua, care îi era soție artistului, la acea vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×