Carmen de la Sălciua, ironizată de Mihai Bendeac. Actorul a parodiat una dintre melodiile ei

Stefania Băcanu  
înStiri mondene
30/04/2020, 21:04
Carmen de la Sălciua, ironizată de Mihai Bendeac. Actorul a parodiat una dintre melodiile ei
Carmen de la Sălciua, ironizată de Mihai Bendeacsursă foto: instagram

Carmen de la Sălciua a fost ironizată de Mihai Bendeac, după ce a scos două piese noi într-o săptămână. Actorul a profitat și a parodiat una dintre melodiile cântăreței: „Mintea ta e mult prea complexă, iubirea mea”.

Mihai Bendeac, parodie pe melodia lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este, deseori, ironizată de Mihai Bendeac și nu a scăpat nici de această dată. Cântăreața de muzică de petrecere a scos două melodii care se bucură de un adevărat succes. Bendeac a profitat și a parodiat una dintre piese care se numește „Privește-o pe doamna ta”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Cum trebuie să fie un bărbat când ea vrea să plece este titlul videoclipului postat de Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram. „Mintea ta e mult prea complexă, iubirea mea. Mintea ta nu poate fi descifrată de un muritor de rând. Tezaur de cultură..ce vorbești”, a reacționat comediantul.

Tu nu cumva ai treabă și eu te rețin? Mare doamnă…” / „Ce înseamnă să mergi des la Paris…la studii..”, au fost câteva dintre comentariile lui Mihai Bendeac.

După versul „Mai rămân doar să beau o cafea…”, Mihai Bendeac a întrebat-o irinic: „Nu mai bine freci tu un nes?”.

Fanii i-au luat apărarea cântăreței

Reacțiile în urma postării au fost împărțite. Cei mai mulți s-au amuzat, dar au fost și fani ai cântăreței care l-au certat pe Mihai Bendeac pentru gestul făcut: „Urât din partea ta, e o fată deosebită, ea nu ar fi făcut la fel cu tine”, a comentat un internaut.

Carmen de la Sălciua este în contact permanent cu fanii de pe Instagram. Așa a aflat și despre isprava lui Mihai Bendeac. Un altul a acuzat-o că ar fi făcut videochat: „Nici dacă ar spune președintele nu aveți voie să credeți așa ceva”, a răspuns Carmen. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×