Carmen de la Sălciua este gata pentru o nouă provocare: „Cea mai frumoasă și cea mai grea etapă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 18:07
Carmen de la Sălciua este gata pentru o nouă provocare: „Cea mai frumoasă și cea mai grea etapă”
Carmen de la Sălciua se pregătește să se mute în noua locuință. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă despărțirea de Culiță Sterp după o relație plină de suișuri și coborâșuri nu i-a picat tocmai bine, Carmen de la Sălciua a învățat să privească viața cu alți ochi. Frumoasa interpretă de manele a decis că este momentul să lase în urmă toate umbrele trecutului și să facă o schimbare radicală. Nu, nu este vorba despre o nouă poveste de dragoste, ci despre noua locuință în care urmează să se mute cât de curând.

Carmen de la Sălciua, în fața „celei mai frumoase și grele etape” din viața sa

Înainte de a-i trece pragul, bruneta trebuia să se asigure, însă, că noul său cămin are tot ce îi trebuie, așa că acum alege cu mare atenție piesele de mobilier cu care îl va înfrumuseța. Și nu e deloc treabă ușoară, chiar dacă evenimentele din ultimele luni i-au adus în conturi sume frumușele.

Decizii, decizii… un nou început. Cea mai frumoasă și cea mai grea etapă… alegerea mobilierului”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul personal de Instagram, dezvăluind și primele imagini cu locuința în care urmează să se mute.

Nu mai vrea o nouă relație. De ce se teme fosta iubită a lui Culiță Sterp

După despărțirea de Culiță Sterp, alături de care a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, frumoasa manelistă nu este prea dornică să se implice într-o nouă relație, deși bărbații roiesc în jurul său.

Deși este o femeie curajoasă și lipsită de inhibiții, mărturisește că o sperie puțin gândul că bărbatul care îi va cuceri inima ar ajunge să nu o mai înțeleagă.

De aceea, și-a propus să caute cu mare atenție omul potrivit, care să fie întotdeauna pe aceeași lungime de undă. Este sigură că va reuși să-și întâlnească sufletul pereche, chiar dacă va trebuie să aștepte o bună perioadă de timp.

Nu mă sperie nimic! Iubirea poate fi dificilă, însă din dificultăți înveți și capeți experiență!

 Poate un pic m-ar speria diferența de gândire! Îmi plac oamenii cu care sunt pe aceeași lungime de undă cât de cât!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×