Carina din Oradea a fost găsită moartă, în casă. Mesajul răvășitor al mamei

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 20:10
Carina din Oradea a fost găsită moartă, în casă. Mesajul răvășitor al mamei
Mesaj dureros scris de mama Brianei Carina după moartea fulgerătoare a adolescentei. Sursa foto: Facebook.com

Briana Carina este adolescenta de 16 ani care a fost găsită moartă, în camera sa, cu o lovitură la tâmplă. Mama fetei a scris pe rețelele de socializare cu mesaj sfâșietor.

Mama fetei de 16 ani găsită moartă în casă, mesaj dureros

O adolescentă de 16 ani a fost găsită fără suflare în camera sa având o lovitură la tâmplă. Misterul morții sale nu a fost elucidat, dar cel mai probabil Briana Carina Mărcuș a căzut și s-a lovit la cap. Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută duminică, 17 noiembrie, în Oradea, iar astăzi fata a fost condusă pe ultimul drum. Briana Carina a fost înmormântată la Cimitirul municipal Rulikowski.

Mama adolescentei, Teodora Mărcuș, a scris pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor spunând că golul lăsat de moartea fetei este unul infinit. „Ai plecat dansând prințesa noastră, te-ai dus fulgerător și neintenționat copilul nostru drag, scump și iubit.? Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți chiar și pentru o atât de scurtă perioadă de timp – 16 ani – pe acest pământ.?Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute alături de tine; pentru iubirea ta necondiționată; pentru bunătatea, naturalețea, jovialitatea, sinceritatea ta”, a scris mama fetei pe Facebook.

Briana Carina a fost înmormântată astăzi, 23 noiembrie

„Cuvintele sunt de prisos… durerea noastră este sfâșietoare… golul lăsat este infinit… fetița noastră – Carina Briana – te-am iubit și te vom iubi toată viața noastră… trecerea ta în neființă nu ne va despărți… doar fizic. Zbor lin îngerul nostru; Dumnezeu să te aibă în grijă și să-ți dea odihnă veșnică”, a completat Teodora Mărcuș.

Părintele fetei a scris și un citat din Sfânta Liturghie menționând că astăzi, 23 noiembrie, fata a fost înmormântată. Adolescenta de 16 ani care s-a stins fulgerător a fost condusă pe ultimul drum în jurul orei 12:00. Colegii de clasă au făcut un mic altar în banca în care stătea Carina aprinzând lumânări și aducând flori.

„Era o fată empatică, caldă, plăcută. Era o fată specială. Dacă eram triști sau aveam probleme, ne întreba cum poate să ne ajute, ne îmbrățișa, era plină de afecțiune. Era sinceră, extrem de sinceră, naturală, jovială. Ne pare rău că s-a vehiculat într-o publicație că ar fi fost victima fenomenului de bullying. Toți colegii ne-am purtat frumos cu ea. Cum poți să te porți urât cu o astfel de persoană?”, au mărturisit colegii tinerei, scrie observator.tv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×