Moarte suspectă, în Capitală: un bărbat a fost găsit mort într-o mașină. Cine este el

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/01/2019, 15:19
Moarte suspectă, în Capitală: un bărbat a fost găsit mort într-o mașină. Cine este el GALERIE FOTO
Moarte suspectă, în Capitală, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare

Un bărbat a fost găsit mort într-o maşină dezafectată din Bucureşti. Acesta avea 55 de ani şi trupul său neînsufleţit a fost găsit în zona Piaţa Unirii, din Capitală. Conform primelor indicii, se pare că ar fi vorba despre un om al străzii.

Conform reprezentanţilor Poliţiei care au ajuns la faţa locului , este vorba despre un om fără adăpost. Încă nu se ştiu cauzele decesului iar la faţa loculu s-a deplasat o echipă de criminalişti.

Moarte suspectă, în Capitală: un bărbat a fost găsit mort într-o mașină

Cel care l-a găsit pe bărbat decedat este un cunoscut al acestuia care îi mai aducea din când de mâncare. Bărbatul de 55 de ani se afla fix în spatele magazinului Unirea, într-o maşină părăsită, care îi devenise de ceva timp casă, atunci când a fost descoperit fără suflare. Conform primelor informaţii venite de la autorităţi, nu ar fi indicii legate de o posibilă crimă.

Un bărbat a fost găsit mort într-o maşină
Un bărbat a fost găsit mort într-o maşină, în zona Piaţa Unirii

S-a deschis dosar penal de moarte suspectă şi se fac în continuare cercetări. Reprezentanţii Institutului de Medicină Legale vor ridiac cadavrul şi se va efectua autopsia acestuia pentru a fi găsită cât de repede rezolvarea cazului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×