Incident șocant în Sicilia, unde un român a fost împușcat mortal, la masa de Crăciun

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 10:54
Incident șocant în Sicilia, unde un român a fost împușcat mortal, la masa de Crăciun
Un român a fost împușcat mortal, în Sicilia, la masa de Crăciun

Un român a fost împușcat mortal, în Sicilia, la masa de Crăciun. Tânărul, în vâtstă de 22 de ani, a fost omorât în seara celei de0a doua zile de Crăciun, atunci când își vizita cumnatul din Sicilia, Vincenzo Vindigni. Incidentul a avut loc în localitatea Scoglitti, din regiunea Ragusa. O a treia persoană, un localnic, care era prieten cu românul și se afla în locunița sicilianului, a suferit răni ușoare.

Conform informațiilor transmise de presa locală, Vindigni nu era de acord cu faptul că sora iubitei lui își unise destinul cu românul. Iar, atunci când cumnatul a venit în vizită, în a doua zi de Crăciun, pentru a lua masa cu rudele sale prin alianță, acesta și-a declanșat furia. În urma conflictului, sicilianul a deschis focul. Omul și-a recunoscut fapta față de oamenii legii și le-a și indicat unde a aruncat pistolul cu care a tras.

Român împuşcat în Sicilia, la masa de Crăciun, pentru că se căsătorise cu o localnică

Un episod care implică iubirea s-a sfârșit și la Arad, unde a avut loc o crimă oribila, în Ajunul Crăciunului. Un bărbat a fost ucis din cauza unei femei, de partenerul său de pahar. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Pecica, Arad, a fost ucis de un tânăr care venise să celebreze Ajunul cu el.

Incident șocant în Sicilia, unde un român a fost împușcat mortal, la masa de Crăciun
O a treia persoană, un localnic, care era prieten cu românul și se afla în locunița sicilianului, a suferit răni ușoare

Cei doi au pornit un conflict din cauza faptului că victima ar fi vrut să facă amor cu iubita lui. După ce și fata a ripostat, acesta a lovit cu pumnii și picioarele până când proprietarul case a căzut la pământ. În acel moment, tânărul a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în trupul omului care abia mai respira.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×