Crimă oribilă în Arad, în Ajunul Crăciunului! Bărbat ucis din cauza unei femei

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
25/12/2018, 17:29
Crimă oribilă în Arad, în Ajunul Crăciunului! Bărbat ucis din cauza unei femei
Crimă în Galați. Un bărbat și-a omorât prietenul după ce a pierdut la table.

Crimă oribilă la Arad, în Ajunul Crăciunului. Un bărbat a fost ucis din cauza unei femei de partenerul său de pahar. Acesta ar fi vrut să facă amor cu amica sa. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Pecica, Arad, a fost ucis de un tânăr care venise să petreacă Ajunul cu el. Cei doi s-au certat pentru că victima ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu amica asasinului.

Scena s-a petrecut, luni seară, moment în care garza ar fi vrut să facă amor cu tânăra aflată la petrecere. Fata l-a refuzat, iar de la vorbe dure și până la bătaie nu a mai fost mult. Rănit, însă în orgoliu, asasinul a ripostat în momentul în care bărbatul de 47 de ani ar fi încercat să o lovească pe fata care îl însoțea.

Crimă în Arad, în Ajunul Crăciunului! Un bărbat a fost ucis din cauza unei femei

Acesta a lovit cu pumnii și picioarele până când proprietarul casei a căzut la pământ. În acel moment, a pus mâna pe cuțit și l-a înfipt în trupul omului care abia mai respira. Victima a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată de medici. Criminalul a fost arestat de polițiști, timp de 30 de zile, pentru omor.

Crimă oribilă în Arad în Ajunul Crăciunului! Bărbat ucis din cauza unei femei
Un bărbat a fost ucis din cauza unei femei

De asemenea, tot în Ajun, a avut loc un accident teribil. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat din cauza faptului că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, doar o persoană a fost rănită și transportată la o unitate spitalicească din județul SUceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, victima a suferit leziuni minore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×