Care este numele complet al Elenei Udrea: ¨Cred că Elena mi se potrivește mai bine”

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 18:36
Care este numele complet al Elenei Udrea: ¨Cred că Elena mi se potrivește mai bine”
Numele real al Elenei Udrea foto: hepta.ro

Elena Udrea a fost mai mereu cap de afiș atât în domeniul politic cât și în cel monden. Dosarele în care a fost implicată, fuga în Costa Rica și reîntoarcerea în țară, toate acestea au transformat-o într-un dintre cele mai controversate personaje ale momentului.

Numele real al Elenei Udrea

Deși se știu foarte multe despre ea, există și amănunte mai puțin cunoscute. Unul dintre ele ține de numele ei real, complet. În urmă cu ceva vreme, iubita lui Adrian Alexandrov, mărturisea cum este trecută în buletin.

„Cred că am fost prea cuminte, un copil prea cuminte. Când eram mică îmi spuneau Gabriela, dar la liceu toţi au început să-mi zică Elena. Cred că Elena mi se potriveşte mai bine”, a declarat Udrea într-o emisiune de la Kanal D, dezvăluind numele său complet: Elena Gabriela Udrea.

Elena Udrea, pasionată de astrologie

Într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Turismului își dezvăluia pasiunea pentru astrologie, împărtășind cu prietenii săi virtuali un horoscop.

”De astăzi lumea nu va mai fi la fel. Urmează schimbări uriașe în plan colectiv dar și personal. Suntem invitați de Univers să lăsăm trecutul apăsător în urmă și să pășim într-o etapă nouă a vieții, una mai bună.

Depinde însă de fiecare să fie în stare să profite de acest moment fabulos, să facă această schimbare, să renunțe la tot ce îi provoacă rău, îl ține pe loc și să plece mai departe spre împlinirea personală dorită. Eu vă urez tuturor succes!”, a scris Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului în guvernul lui Emil Boc, a fost acuzată în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Aceasta a fugit în Costa Rica înainte de pronunţarea sentinţei, dar a ales să revină, în cele din urmă, în țară după ce instanţa supremă a suspendat executarea pedepsei în cazul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×