Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a blocat parcarea unui supermarket: „Un mârlan de level 999+”. Foto

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a blocat parcarea unui supermarket: „Un mârlan de level 999+”. Foto GALERIE FOTO
Bolidul lui Adrian Alexandrov a blocat parcarea într-un supermarket din Corbeanca *foto: facebook

Elena Udrea s-a întors în țară după ce a fugit în Costa Rica de brațul lung al justiției. La întoarcerea în România, Udrea s-a stabilit în Corbeanca, la casa soțului său Adrian Alexandrov.

Cuplul Udrea-Alexandrov a atras însă supărarea locuitorilor din comuna ilfoveană, după ce bărbatul a parcat mașina complet aiurea la un supermarket din apropiere de cartierul Paradisul Verde. A urmat apoi un conflict cu unul dintre locuitorii din Corbeanca, care i-a reproșat lui Alexandrov felul în care a parcat.

Adrian Alexandrov a blocat parcarea la Mega Image-ul din Corbeanca

Într-o postare apărută pe un grup de facebook din Corbeanca dedicat problemelor din comunitate, un ilfovean arată cum Alexandrov a blocat parcarea de la Mega Image-ul de lângă Paradisul Verde:

„Mașina din imagine aparține soțului doamnei Udrea, un mârlan de lvl 999+ căruia atunci când îi s-a atras atenția că parcarea este goală și ăla nu este loc destinat parcării a început să își arate adevărată atitudine de „vezi doamne cine sunt eu și vezi-ti de treabă că regulile nu sunt pentru mine” . De, cine se aseamănă se aduna”, a scris un ilfovean pe facebook.

Bolidul lui Adrian Alexandrov a blocat parcarea într-un supermarket din Corbeanca
Bolidul lui Adrian Alexandrov a blocat parcarea într-un supermarket din Corbeanca *foto: facebook

Locuitorii din Corbeanca, reacții împărțite față de gestul lui Adrian Alexandrov

Postarea acestuia a strâns zeci de comentarii. O parte din oameni s-au arătat scandalizați de gestul soțului Elenei Udrea:

„Felicitări pentru semnalarea incidentului, salut această atitudine civică. Dincolo de parvenitismul personajului și a clanului din care face parte, dacă nu luăm atitudine la astfel de mârlănii, o să ajungă copiii lor să-i scuipe în față pe ai noștri tocmai pentru că fac parte din familii oneste plătitoare de taxe și impozite. La modul cel mai obiectiv, având în vedere că vorbim despre o proprietate privată, angajații Mega sunt cei care trebuie să fie mai responsabili și proactivi pentru ca astfel de situații să nu se mai repete”, a scris un internaut.

„Abia am terminat de vizionat documentarul de 3 ore al celor de la Recorder. Oarecum are legatura cu acest subiect. Societatea noastra s a schimbat si nu cred ca vrea sa mai ierte nimic.  De la Colectiv incoace romanii nu mai vor doar pensii, salarii, masini, case si vacante. Romanii au acum idealuri, cer respect si isi doresc o tara civilizata in care sa guverneze bunul simt, dreptatea si nimanui sa nu ii fie incalcata demnitatea”, a replicat altul.

Alți locuitori din Corbeanca cer moderație și susțin că situația este exagerată:

„Ladies and Gents! Inteleg ca aveti o groaza de probleme iar atitudinea civica e in topul listei. Ce nu inteleg insa e aceasta revarsare de frustrare, invective si mojicii la adresa unor persoane pe care nu le cunoasteti personal si a caror “crima majora” a fost sa parcheze intr-un loc nemarcat. Pe bune? Asta e rolul grupului? Dam de pamant cu toata lumea in conditiile in care cu siguranta fiecare din noi avem poate niste “tinichele” agatate de gat?”

„Hai sa nu m fim atat de rai. E inceput de an. Ce aveti cu domnul? E si el om si a gresit. Poate era in fuga. Nu mai dramatizati ca si alti au facut ca el cu parcarea si nu erau atatea comentarii. Pe bune? Lasati ura asta.”

Firul duelului dintre Adrian Alexandrov și vecinul care i-a reproșat că a parcat greșit

După ce a văzut că o parte dintre locuitorii din Corbeanca i-au luat totuși partea lui Alexandrov, bărbatul din Corbeanca a revenit cu o erată:

„Pentru a nu exista dubii aveți mai jos firul întâmplărilor: Domul a oprit în fața la Mega a coborât doamna cu copilul apoi a parcat acolo. I-am zis că nu se parchează acolo m-a întrebat dacă lucrez la Mega și dacă nu, care este problema, i-am zis că din principiu nu se parchează acolo, a repetat că nu e problema mea, i-am zis că foarte ușor putea parca pe locul de handicap că e același lucru și a afirmă că la cum arăt eu sunt handicapat.

Apoi a intrat în Mega și și-a făcut cumpărăturile, noi plecasem din Mega el încă își făcea cumpărăturile, deci nu lua pe nimeni din Mega (așa cum afirmă unele persoane). Asta a fost discuția și firul întâmplărilor, a și pentru a elimina orice dubiu cu privire la postare, nimeni nu îi atrăgea atenția dacă parca unde trebuie”, a mai spus bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×