Care este, de fapt, rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham. Ce responsabilități are?

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/07/2019, 19:35
Care este, de fapt, rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham. Ce responsabilități are? GALERIE FOTO
Care este rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham

Care este, de fapt, rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham! Ei bine, ducesa de Sussex are responsabilități foarte serioase, sarcini trasate de însăși Regina Marii Britanii. Cele două au discutat la un ceai despre ce responsabilități are noua membră a Casei Regale a Marii Britanii.

Care este, de fapt, rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham

Astfel, după 45 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a renunțat la patronajul patronajul Teatrului Național și la cel al Asociației Universităților Commonwealth-ului, în favoarea ducesei de Sussex.

„Ducesa este încântată să devină patroană atât a organizațiilor naționale, cât și a organizațiilor de bază care fac parte din structura din Marea Britanie și așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu ei pentru a aduce o atenție mai largă publicului asupra problemelor lor.

Care este rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham
Care este rolul lui Meghan Markle la Palatul Buckingham

Ce sarcini i-a trasat Regina Elisabeta a II-a ducesei de Sussex

Alteța sa regală consideră că poate să-și folosească poziția pentru a atrage atenția și pentru a face schimbare în bine pentru aceste organizații și, mai mult, sectoarelor pe care le reprezintă fiecare”, a afirmat Palatul Kensington într-o declarație.

E o afacere mare. Prin preluarea acestor roluri, ducesa își anunță, în esență, două dintre cauzele în care va fi implicată pentru toată viața sa: va fi un veritabil susținător al artelor și al educației!

Cele două sarcini care i-au fost trasate ducesei de Sussex i se potrivesc de minune, ținând cont de faptul că marea sa pasiune o reprezintă arta, teatru, dar și cinematografia, fiind o actriță destul de cunoscută în toată lumea, înainte de a deveni soția Prințului Harry.

În plus, actrița a declarat în fața studenților că știe cât de greu este să-ți achiți taxele pentru școlarizare, deoarece și ea a trecut prin asta, iar bursele au ajutat-o enorm pentru a-și termina studiile.

„Eu sunt . . . pe deplin conștientă de provocările de a putea permite acest nivel de școlarizare pentru mulți oameni din întreaga lume, inclusiv eu”, a afirmat ea într-un discurs la Universitatea din Pacificul de Sud din Fiji. „Prin burse, programe de asistență financiară și studii de muncă – în care câștigurile mele obținute dintr-un loc de muncă din campus au fost direcționate direct către cursurile mele – am putut să merg la universitate. Și, fără îndoială, a meritat tot efortul”, a declarat Meghan Markle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×