Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruţă. Prezentatorului PRO TV nu îi e ruşine cu ce a făcut

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/01/2020, 12:48
Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruţă. Prezentatorului PRO TV nu îi e ruşine cu ce a făcut
Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruţă. Sursa foto: clik.ro

Cătălin Măruță a recunoscut cu mâna pe inimă care a fost primul său loc de muncă. Dacă acum este cunoscut în toată România, înainte să intre în televizune Cătăin Măruță s-a descurcat destul de greu. A vrut însă să fie independent financiar, așa că a muncit încă din anii studenției.

Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruţă

Cătălin Măruță a câștigat primii săi bani după ce a împărțit pliante pe stradă. Culmea, dar banii i-au ajuns să-și satisfacă o dorință vestimentară! Îndrăgitul realizator de televiziune a avut nu mai puțin de cinci joburi”

„Lucram la un post de radio, eram si DJ in discoteca, aveam si un part-time la o clinica medicala, imparteam si pliante electorale pe strada. De fapt, asta cu pliantele a fost primul job, adica de-aici am castigat primii bani.

”Mi-am cumparat o geaca ce imi placea la nebunie”

Eram foarte exaltat, normal, si am cheltuit impulsiv, asa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumparat o geaca ce imi placea la nebunie, dar i-am luat si mamei mele o esarfa frumoasa”, a declarat prezentatorul TV, informeaza ziare.com.

Cătălin Măruță a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție. Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV. Este căsătorit cu îndrăgita cântăreață Andra, cu care are doi copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×