Cântărețul Matteo, așa cum nu credeai că-l poți vedea. Ce poate să facă în izolare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 20:07
Cântărețul Matteo, așa cum nu credeai că-l poți vedea. Ce poate să facă în izolare
Matteo are grijă de micuța Mia sursa: Instagram

Cântărețul Matteo este în izolare de aproape o lună, dar nu are timp să se plictisească. Artistul își ajută iubita la treburile casnicie și are grijă de micuța Mia. Recent, artistul a pus pe Instagram dovada hărniciei.

Matteo a surprins în izolare

Tată de fetiță la începutul anului, Matteo este în culmea fericirii. Tocmai de aceea, izolarea la domiciliu este o bucurie pentru el, că poate să stea mai mult cu micuța Mia, dar și cu iubita lui pe care o ajută la tot ce este nevoie în casă. Schimbă scutece, face curat, sau calcă, depinde la ce îl solicită Elena.

Recent, artistul a postat pe Instagram o fotografie în care călca. O bună dovadă a faptului că este gospodar și se mândrește cu asta. Restul timpului îl alocă Miei. Ți l-ai fi imaginat greu pe Matteo în postura asta, nu? Și noi.

Matteo, Elena, copil, izolare
Matteo își ajută iubita la treburile casnice
sursă foto: Instagram

Matteo și Elena, împreună de șapte ani

După relația cu Delia, Matteo nu a mai fost implicat în legături serioase, până să o întâlnescă pe Elena. I-a căzut cu tronc de la început și se pare că a fost inspirat, pentru că se iubesc de aproape șapte ani și au împreună o minunăție de fetiță. Ea și-a dorit dintotdeauna fată, însă artistul nu a ținut cont de sex.

Este în culmea fericirii de când s-a născut Mia și, chiar dacă nu ar fi fost izolarea obligatorie, s-ar fi autoizolat pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie.

Matteo a aflat că va deveni tătic pe WhatsApp. Elana nu a mai avut răbdare să îi spună când ajungea acasă, așa că i-a trimis poză cu rezultatul testului. Nu s-a priceput să îl citească, doar a bănuit, tocmai de aceea, emoționat, și-a sunat iubita pentru a se asigura că rezultatul era pozitiv.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×