Cântărețul Matteo, așa cum nu credeai că-l poți vedea. Ce poate să facă în izolare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 20:07
Cântărețul Matteo, așa cum nu credeai că-l poți vedea. Ce poate să facă în izolare
Matteo are grijă de micuța Mia sursa: Instagram

Cântărețul Matteo este în izolare de aproape o lună, dar nu are timp să se plictisească. Artistul își ajută iubita la treburile casnicie și are grijă de micuța Mia. Recent, artistul a pus pe Instagram dovada hărniciei.

Matteo a surprins în izolare

Tată de fetiță la începutul anului, Matteo este în culmea fericirii. Tocmai de aceea, izolarea la domiciliu este o bucurie pentru el, că poate să stea mai mult cu micuța Mia, dar și cu iubita lui pe care o ajută la tot ce este nevoie în casă. Schimbă scutece, face curat, sau calcă, depinde la ce îl solicită Elena.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Recent, artistul a postat pe Instagram o fotografie în care călca. O bună dovadă a faptului că este gospodar și se mândrește cu asta. Restul timpului îl alocă Miei. Ți l-ai fi imaginat greu pe Matteo în postura asta, nu? Și noi.

Matteo, Elena, copil, izolare
Matteo își ajută iubita la treburile casnice
sursă foto: Instagram

Matteo și Elena, împreună de șapte ani

După relația cu Delia, Matteo nu a mai fost implicat în legături serioase, până să o întâlnescă pe Elena. I-a căzut cu tronc de la început și se pare că a fost inspirat, pentru că se iubesc de aproape șapte ani și au împreună o minunăție de fetiță. Ea și-a dorit dintotdeauna fată, însă artistul nu a ținut cont de sex.

Este în culmea fericirii de când s-a născut Mia și, chiar dacă nu ar fi fost izolarea obligatorie, s-ar fi autoizolat pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie.

Matteo a aflat că va deveni tătic pe WhatsApp. Elana nu a mai avut răbdare să îi spună când ajungea acasă, așa că i-a trimis poză cu rezultatul testului. Nu s-a priceput să îl citească, doar a bănuit, tocmai de aceea, emoționat, și-a sunat iubita pentru a se asigura că rezultatul era pozitiv.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×