Matteo a devenit tată! Iubita lui a născut o fetiță sănătoasă! Câte prenume va avea bebelușa

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/01/2020, 16:59
Matteo a devenit tată! Iubita lui a născut o fetiță sănătoasă! Câte prenume va avea bebelușa
Matteo are grijă de micuța Mia sursa: Instagram

Matteo este în al nouă cer, după ce iubita lui a făcut din el un adevărat tată! Elena, artenera cunoscutului cântăreț, a născut o fetiță perfect sănătoasă, după care Matteo se topește pur și simplu.

Matteo a devenit tată

Cântărețul a postat un mesaj pe Facebook în care ăși anunță fanii că a devenit tată. Cântărețul a cam rămas cu gura căscată și fătă cuvinte, în fața fiicei sale.

Împlinirea i se citește pe chip cântărețului. Emoționat și fără să-și găsească cuvintele, Matteo a postat primele imagini cu micuța în brațe. Acesta recunoaște că de-acum chiar are o familie.

”Acum suntem o familie!”

„Cuvintele nu-si au rostul… si nici nu le gasesc pe alea potrivite, daca sunt unele. Acum suntem o familie!”, a scris el pe rețelele de socializare.

Într-o altă postare, Matteo ține să sublinieze că este un „tătic mândru”. Ce nume va avea fetița lui Matteo Așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, fericitul cuplu și-a făcut planuri în legătură cu numele pe care îl va purta fetița lor, scrie spynews.ro.

Probabil după ce a consultat internetul legat despre numele de fetiță care se poartă în anul 2020, cei doi au găsit o variantă care i-a împăcat pe amândoi.

Wow, cum îl cheamă pe Matteo în buletin

După mai multe variante, au decis ca pe micuță o va chema Mia. „O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi”, a spus Matteo la Antena Stars.

O bună perioadă de timp Matteo și Muñeca, iubita lui, Elena Neagu, și-au ținut foarte bine ascunsă relația, ba mai mult au și negat cu vehemență că ar fi împreună. Ei bine, acum cei doi sunt chiar o adevărată familie, după venirea pe lume a micuției Mia.

Urmează să vedem dacă Matteo va duce mai departe tradiția din familia sa și își va boteza cu mai multe prenume copilul, la fel cum și părinții săi l-au botezat pe el: Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×