Matteo a devenit tată! Iubita lui a născut o fetiță sănătoasă! Câte prenume va avea bebelușa

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/01/2020, 16:59
Matteo a devenit tată! Iubita lui a născut o fetiță sănătoasă! Câte prenume va avea bebelușa
Matteo are grijă de micuța Mia sursa: Instagram

Matteo este în al nouă cer, după ce iubita lui a făcut din el un adevărat tată! Elena, artenera cunoscutului cântăreț, a născut o fetiță perfect sănătoasă, după care Matteo se topește pur și simplu.

Matteo a devenit tată

Cântărețul a postat un mesaj pe Facebook în care ăși anunță fanii că a devenit tată. Cântărețul a cam rămas cu gura căscată și fătă cuvinte, în fața fiicei sale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Împlinirea i se citește pe chip cântărețului. Emoționat și fără să-și găsească cuvintele, Matteo a postat primele imagini cu micuța în brațe. Acesta recunoaște că de-acum chiar are o familie.

”Acum suntem o familie!”

„Cuvintele nu-si au rostul… si nici nu le gasesc pe alea potrivite, daca sunt unele. Acum suntem o familie!”, a scris el pe rețelele de socializare.

Într-o altă postare, Matteo ține să sublinieze că este un „tătic mândru”. Ce nume va avea fetița lui Matteo Așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, fericitul cuplu și-a făcut planuri în legătură cu numele pe care îl va purta fetița lor, scrie spynews.ro.

Probabil după ce a consultat internetul legat despre numele de fetiță care se poartă în anul 2020, cei doi au găsit o variantă care i-a împăcat pe amândoi.

Wow, cum îl cheamă pe Matteo în buletin

După mai multe variante, au decis ca pe micuță o va chema Mia. „O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi”, a spus Matteo la Antena Stars.

O bună perioadă de timp Matteo și Muñeca, iubita lui, Elena Neagu, și-au ținut foarte bine ascunsă relația, ba mai mult au și negat cu vehemență că ar fi împreună. Ei bine, acum cei doi sunt chiar o adevărată familie, după venirea pe lume a micuției Mia.

Urmează să vedem dacă Matteo va duce mai departe tradiția din familia sa și își va boteza cu mai multe prenume copilul, la fel cum și părinții săi l-au botezat pe el: Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin.

Închide ×