Matteo în culmea fericirii după ce a devenit tătic. Artistul despre fiica sa: ”Este singurul nume cu care am rezonat”. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/01/2020, 16:23
Matteo în culmea fericirii după ce a devenit tătic. Artistul despre fiica sa: ”Este singurul nume cu care am rezonat”. FOTO GALERIE FOTO
Matteo a devenit tatăl unei fetițe care va purta numele Mia. Sursa foto: Instagram.com

Cântărețul Matteo se poate declara împlinit după ce iubita sa a dus pe lume o fetiță. Artistul a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul și a mărturisit care este numele pe care îl va purta minunea din viața lui.

Matteo, tată de fetiță. A publicat prima imagine cu micuța

Matteo, pe numele din buletin Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, a devenit pentru prima dată tată și nu-și mai încape în piele de fericire. Cântărețul și iubita sa Elena Neagu (cunoscută în showbiz ca Muneca) au devenit luna aceasta părinții unei fetițe. VEZI FOTO

Artistul a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare prima fotografie cu micuța. Matteo a mărturisit că nu are cuvinte să descrie emoțiile prin care trece, dar a spus că de acum înainte cei trei pot fi numiți „o familie”.

„Cuvintele nu-și au rostul… și nici nu le găsesc pe alea potrivite, dacă sunt unele. Acum suntem o familie!”, a notat cântărețul în dreptul imaginii de pe contul de Instagram. În fotografie Matteo o ține pe fetița sa nou-născută în brațe.

Ce nume va purta fetița lui Matteo și a Elenei Neagu

Cântărețul a dezvăluit într-un interviu trecut că a pregătit camera bebelușului cu mult timp înainte ca iubita sa să rămână însărcinată. Matteo a declarat că în momentul în care a reamenajat casa s-a gândit și la o cameră pentru copil, iar apoi lucrurile au venit de la sine.

Fostul iubit al cântăreței Delia a mai precizat că numele a fost ales după îndelungate consultări cu Elena Neagu. Cei doi îndrăgostiți au ajuns în cele din urmă la un numitor comun și au ales un nume scurt, religios.

„O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi”, a declarat Matteo pentru Antena Stars, relatează spynews.ro. 

Cum a aflat Matteo că va deveni tată și cum a reacționat

„Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc.

După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total”, a povestit artistul despre momentul în care a aflat că va deveni părinte, arată sursa menționată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×