Cântăreața Sia suferă de o boală foarte rară. Artista a dezvăluit că are sindromul Ehlers-Danlos

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/10/2019, 18:46
Cântăreața Sia suferă de o boală foarte rară. Artista a dezvăluit că are sindromul Ehlers-Danlos GALERIE FOTO
Cântăreața Sia suferă de o boală foarte rară. Sursa foto: people.com

Cântăreața Sia a rupt tăcerea și a spus că suferă de o boală foarte rară! Această boală îi provoacă artistei dureri cronice, care o epuizează și o demoralizează. Vedeta a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care spune de ce suferă și mai precizează că este alături de cei care suferă.

Cântăreața Sia suferă de o boală foarte rară

Cântăreaţa pop de origine australiană  Sia Kate Isobelle Furler a dezvăluit că suferă de o boală care îi provoacă dureri cronice, relatează News.ro, potrivit BBC. Vedeta a scris câteva rânduri pe Twitter prin care le explică fanilor săi ce probleme de sănătate are. Aceștia au rmas cu gura căscată când au auzit cât poate să sufere artista lor preferată.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, cântăreaţa şi compozitoarea a spus că are Ehlers-Danlos Syndrome (EDS), sindrom care îi cauzează dureri şi oboseală extremă. “Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să le spun celor care suferă de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este al naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”, a scris artista.

Cântăreața Sia suferă de o boală foarte rară
Cântăreața Sia suferă de o boală foarte rară. Sursa foto: billboard.com

Sia a fost dependentă de droguri și de alcool

Sia are 43 de ani și este cunoscută pentru discreția cu care își trăiește viața. Ea se ascunde în general sub pălării mari sau sub peruci. Cântăreața este și un compozitor de renume. A compus piese şi pentru alţi cântăreţi precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry şi Adele.

Potrivit National Health Service al Marii Britanii există 13 tipuri de sindrom EDS, o condiţie care afectează ţesutul conjunctiv. Unele forme sunt uşoare, în timp ce altele pot fi dezactivate.

Sia a suferit și de dependență de alcool și de droguri. Artista a postat anul trecut un mesaj pe Twitter prin care anunța că nu mai este dependentă de stupefiante de 8 ani!

Sia Kate Isobelle Furler a lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul „This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie 2017 şi-a lansat primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×