Sia le-a dat peste mână paparazzilor! A publicat singură pozele cu ea goală! Fotografii încercau să le vândă!

Filon Stan   
în Galerie foto
14/11/2017, 15:00
Sia le-a dat peste mână paparazzilor! A publicat singură pozele cu ea goală! Fotografii încercau să le vândă! GALERIE FOTO

Cântăreaţa Sia Furler a reacţionat vehement la intenţia unor fotografi de a vinde publicaţiilor imagini cu ea nud, la plajă. Pozele erau făcute fără acordul celebrei cântăreţe, scrie publicaţia The Guardian. VEZI MAI MULTE POZE SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Sia nu a stat pe gânduri şi a postat chiar ea imaginile pe contul său de Twitter, astfel încât paparazzii să nu mai obţină niciun ban de pe urma respectivelor fotografii. 

Sia a publicat poze nud cu ea! „În fiecare zi e Crăciunul”

„Cineva încearcă să vândă poze cu mine dezbrăcată. Păstraţi-vă banii, iată-le aici, gratuit. În fiecare zi e Crăciunul”, a scris artista pe reţeaua de socializare.

Sia Kate Isobelle Furler, cunoscută simplu ca Sia, este o cântăreaţă şi cantautoare australiană de muzică downtempo, pop şi jazz. Ea a lansat şapte albume de studio şi a câştigat notorietate internaţională la începutul anilor 2010 mulţumită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×