Sia le-a dat peste mână paparazzilor! A publicat singură pozele cu ea goală! Fotografii încercau să le vândă!

Filon Stan   
în Galerie foto
14/11/2017, 15:00
Sia le-a dat peste mână paparazzilor! A publicat singură pozele cu ea goală! Fotografii încercau să le vândă! GALERIE FOTO

Cântăreaţa Sia Furler a reacţionat vehement la intenţia unor fotografi de a vinde publicaţiilor imagini cu ea nud, la plajă. Pozele erau făcute fără acordul celebrei cântăreţe, scrie publicaţia The Guardian. VEZI MAI MULTE POZE SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Sia nu a stat pe gânduri şi a postat chiar ea imaginile pe contul său de Twitter, astfel încât paparazzii să nu mai obţină niciun ban de pe urma respectivelor fotografii. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sia a publicat poze nud cu ea! „În fiecare zi e Crăciunul”

„Cineva încearcă să vândă poze cu mine dezbrăcată. Păstraţi-vă banii, iată-le aici, gratuit. În fiecare zi e Crăciunul”, a scris artista pe reţeaua de socializare.

Sia Kate Isobelle Furler, cunoscută simplu ca Sia, este o cântăreaţă şi cantautoare australiană de muzică downtempo, pop şi jazz. Ea a lansat şapte albume de studio şi a câştigat notorietate internaţională la începutul anilor 2010 mulţumită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×