Această femeie suferă de o boală psihică foarte rară şi are 20 de personalităţi! Se schimbă complet la faţă când în pielea ei intră un alt personaj!

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Monden
08/05/2017, 00:00
Această femeie suferă de o boală psihică foarte rară şi are 20 de personalităţi! Se schimbă complet la faţă când în pielea ei intră un alt personaj! GALERIE FOTO

Cazul unei femei de 56 de ani din Statele Unite ale Americii a şocat întreaga planetă! Kim Noble este mamă şi soţie, însă în spatele ei se află un secret terifiant, care i-a umbrit mare parte din viaţă. Suferă de o boală rară, care o face să se „dedubleze”. Frecvent şi dramatic!

Afecţiunea neuro-psihică se numeşte Dissociative Identity Disorder (tulburare de identitate), iar vreme de 45 de ani, de când s-a îmbolnăvit, mintea ei trece de la un personaj la altul, fără niciun semn care să o prevină. Kim are 20 de personalităţi, iar cea mai frecventă dintre ele se numeşte Patricia, care este scriitoarea unui roman intrigant intitulat „Totul despre mine”. Romanul încearcă să pună cap la cap viaţa haotică a lui Kim. De fapt, Kim Noble nu există cu adevărat. „Chiar dacă pentru majoritatea oamenilor eu sunt Kim Noble şi răspund la acest nume, adevărul este că persoana lui Kim s-a spart în sute de fragmente, iar 20 de alter ego-uri încearcă să îi acapareze personalitatea„, explică femeia.

Împreună cu Kim, în acelaşi trup „locuiesc” Patricia – scriitoarea amintită, Abi – o femeie care este disperată să fie iubită, Bonny – o mamă ce are grijă de o fiică adolescentă şi Salome – o catolică devotată. În trupul lui Kim mai intră şi Diabalus, un băieţel mic ce ştie să scrie numai în latină şi o tânără de 20 de ani deprimată şi anorexică. Atunci când în pielea lui Kim intră un alt personaj, femeia se schimbă la faţă, îşi schimbă radical comportamentul faţă de cei din jur. Când Kim devine Patricia este foarte serioasă, raţională, când intră în pielea lui Judy, o adolescentă de 15 ani, pleacă deseori de acasă şi apare exact la vremea cinei.

Iar oamenii de ştiinţă au rămas de-a dreptul înmărmuriţi când au văzut ce postează Kim Noble – de fapt, cele 20 de personalităţi ale ei – pe contul de Facebook. Imaginile sunt, unele dintre ele, de-a dreptul înspăimântătoare şi le puteţi vedea în galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×