Cântăreața de muzică populară Maria Ghinea, împușcată în cap de soț, în fața copilului: “Simțeam că mor acolo”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/09/2019, 12:32
Cântăreața de muzică populară Maria Ghinea, împușcată în cap de soț, în fața copilului: “Simțeam că mor acolo” GALERIE FOTO
Cântăreața Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul său

Interpreta de muzică populară Maria Ghinea este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din zona Olteniei, este fericită, împlinită, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Artista a avut o căsnicie de coșmar, cum doar în filme mai vezi, iar aceasta s-a încheiat în mod tragic, după ce frumoasa artistă a fost împușcată în cap!

Cântăreața Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul său

Ajunsă acum la 50 de ani, Maria Ghinea este o o femeie frumoasă, plină de viață, cu o familie frumoasă, cu niște copii buni, și chiar se pregătește să devină…bunică! Toate sunt roz acum în viața artistei, însă ăn tinerețe a fost nevoită să suporte bătăi și jigniri fătă margini, de la cel care i-a fost soț timp de 8 ani.

Avea 22 de ani când și-a întâlnit viitorul soț, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Artista de muzică populară s-a îndrăgostit de el și visa pe atunci să îmbătrânească împreună, însă, la scurt timp, ea și-a dat seama că partenerul ei, care mai fusese căsătorit de opt ori, avea un comportament violent și era foarte gelos. Cu toate acestea, solista a trăit alături de el timp de opt ani de real coșmar. Când nu a mai putut îndura chinurile la care era supusă, Maria Ghinea a cerut ajutorul unui avocat.

Cântăreața Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul său
Cântăreața Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul său

Interpreta de muzică populară a fost paralizată și nu a mai putut vorbi timp de trei luni

Consoarta sanu a primit vestea divorțului prea bine, așa că nu a stat pe gânduri și a pus mâna pe pistol și a împușcat-o pur și simplu în cap. Agresiunea s-a petrecut chiar sub ochii unuia dintre fiii săi, care avea la acea vreme doar 5 ani. Cântăreața a pierdut patru litri de sânge, iar medicii i-a fost extirpat o bucată de opt centimetri din creier. Timp de trei luni, ea nu a putut să vorbească sau să se mişte. În mod miraculos, apoi, artista şi-a revenit şi a continuat să-şi crească cei doi băieţi.

“Nu am rămas în spital pentru că simţeam că mor acolo. (…) Am stat acasă şi cum să spun… nimic nu te poate ajuta în lumea asta şi nimic nu îţi poate da mai multă putere decât copiii. Dragoş avea 5 ani şi jumătate şi Alexandru 13. Când stăteau unul în stânga şi unul în dreapta îmi spuneau: «Ridică-te, mami, că te vom ajuta noi şi te vom sprijini».

Eu care nu puteam vorbi, decât scriam, îi spuneam lui Dumnezeu: «Doamne, poate că eu am greşit, poate că nu am ştiut cum să aleg, dar gândeşte-te la copiii mei. Ce s-ar întâmpla cu ei dacă nu aş fi eu şi dacă eu sunt vinovată, pentru ei ajută-mă să mă ridic». Am stat trei luni. (…) Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am simţit prezenţa în fiecare moment al vieţii mele când simţeam că nu mai pot, când simţeam că sunt prăbuşită”, a povestit artista într-un interviu oferit în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×