Scandal în muzica populară. Elena Merișoreanu o atacă pe Maria Dragomiroiu, din cauza pensiei: ”Nu e cazul să ne văităm”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 17:35
Scandal în muzica populară. Elena Merișoreanu o atacă pe Maria Dragomiroiu, din cauza pensiei: ”Nu e cazul să ne văităm”
Elena Merișoreanu o atacă pe colega de breaslă, Mariei Dragomiroiu după ce aceasta din urmă a dezvăluit pensie pe care o încasează Sursa foto: unica.ro

Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie în urmă cu aproximativ două luni și a dezvăluit suma pe care o primește de la stat. Interpreta de muzică populară a declarat că banii nu sunt suficienți, iar colega sa de breaslă, Elena Merișoreanu a comentat imediat despre acest subiect. 

Maria Dragomiroiu nu e mulțumită de pensia pe care o încasează. Elena Merișoreanu a răbufnit

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 63 de ani, a ieșit la pensie și a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre suma pe care o încasează de la stat. Se pare că după 40 de ani de muncă interpreta de muzică populară încasează 1.200 de lei și spune că banii aceștia nu sunt suficienți. 

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a spus Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii ”Răi da buni”, de la Antena 3, prin telefon.

Colega sa de breaslă, Elena Merișoreanu i-a dat o replică dură cântăreței de muzică populară. Elena Merișoreanu spune că Maria Dragomiroiu nu ar trebui să se plângă de pensia mică pentru că nu a fost angajată la un ansamblu folcloric. „Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul.”, a declarat Elena Merișoreanu, la Agenția Vip.

Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie în urmă cu o lună și primește 1.200 de lei de la stat
Maria Dragomiroiu se plânge de pensia mică. Elena Merișoreanu i-a dat o replică dură Sursa foto: stirilekanald.ro

Artiștii sunt tot mai nemulțumiți de pensiile mici

Elena Merișoreanu a mai spus că ea lucrează încă de la vârsta de 16 ani și a fost angajată într-un ansamblu din București. „Eu de la 16 ani am fost. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură.”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Pensiile artiștilor au fost mereu un subiect sensibil și cântăreții de muzică populară sunt tot mai nemulțumiți de pensiile pe care le încasează de la stat după ce se retrag din activitate. Unul dintre motivele pentru care pensiile sunt mici ar fi faptul că artiștii nu își declară veniturile și astfel cotizațiile la stat sunt foarte mici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×