O femeie din Mureș, împușcată în cap de polițiști din greșeală! Cum a fost posibil așa ceva

Bogdan Solomon  
înStiri de ultima ora
09/02/2019, 15:03
O femeie din Mureș, împușcată în cap de polițiști din greșeală! Cum a fost posibil așa ceva
Femeie împușcată din greșeală în cap de polițiști

O femeie din Mureș a fost împușcată în cap din greșeală de polițiști. Tragicul incident s-a petrecut în timpul unei intervenții, oamenii legii încercând să prindă un șofer care a refuzat să oprească la semn. Din păcate însă, au rănit grav o trecătoare.

Este vorba despre o femeie de 59 de ani din Mureș, împușcată în cap din greșeală de polițiști, în timp ce traversa strada. Oamenii legii se aflau în urmărirea unui șofer și pentru că acesta refuza să oprească la apelul lor, s-au văzut nevoiți să deschidă focul. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Cluj-Clinica de Neurochirurgie, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Momentan, nu există informații concrete referitoare la starea sa.

Incident tragic în Mureș. Polițiștii au împușcat în cap o femeie, din greșeală

 

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 19.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic.Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea.Din acest motiv, polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn polițiștilor din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, întrucât se îndrepta în direcția respectivă.Ulterior, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au depistat în trafic, pe raza localității Aluniș, autoturismul în cauză, efectuând și ei semnal regulamentar de oprire, însă nici de această dată conducătorul autoturismului nu s- a conformat.Având în vedere cele precizate, un polițist din cadrul secției respective a efectuat foc de armă asupra autoturismului în cauză.În urma uzului de armă, un glonț a lovit, în zona capului, o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniș, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

Incident grav. Polițiștii au împușcat o femeie din greșeală
Incident grav. Polițiștii au împușcat o femeie din greșeală

„În acel moment, polițiștii Secției Rurală de Poliție nr. 6 Brâncovenești au abandonat urmărirea autoturismului în cauză și au acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului.Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au continuat urmărirea autoturismului, care a fost oprit în localitatea Răstolița, iar conducătorul auto a fost identificat, fiind aplicate măsurile legale.În cauză se efectuează cercetari pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului” , mai precizează oamenii legii în respectivul comunicat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×