Când vor deveni Mihai Mitoșeru și Noemi părinți: ”Anul ăsta sigur nu, nu are voie!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/02/2019, 14:06
Când vor deveni Mihai Mitoșeru și Noemi părinți: ”Anul ăsta sigur nu, nu are voie!” GALERIE FOTO
Mihai Mitoseru isi doreste un copil, dar sotia sa nu poate ramane gravida, momentan

Mihai Mitoșeru și Noemi vor să aibă copii, dar încă nu este momentul. Cei doi au vorbit deschis de ce întârzie barza în familia lor. Frumoasa Noemi are probleme, iar medicul i-a interzis total să rămână însărcinată, cel puțin nu în următoarele luni de zile.

Mihai Mitoșeru a explicat și motivele pentru care Noemi nu poate să rămână gravidă. ”Nu are voie pentru câteva luni bune de acum înainte. Adică, medicii au fost categorici în această direcție. Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcar câteva luni să fie ‘cuminte’. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”, a spus Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru vrea băiat, iar soția sa, frumoasa Noemi, vrea să aibă o fetiță

„Eu vreau fată, Mihai ar vrea băiat. Eu am o verişoară care are gemeni. Ideea e să ne şi întâlnim. Nu prea ne mai permite timpul. Când prindem câteva zile libere împreună fugim. În ianuarie plecăm în Thailanda. Să vedem. Vom sta două săptămâni”, mărturisea Noemi Mitoșeru anul trecut, în septembrie.

Mihai Mitoseru
Mihai Mitoseru si Noemi sunt impreuna de 12 ani

Cei doi sunt de 12 ani împreună, iar în relația lor nu a curs mereu numai lapte și miere. Mihai Mitoșeru și Noemi au fost separați pentru o perioadă de timp. Mihai Mitoșeru a vorbit deschis despre acest subiect  destul de dureros. „În momentul in care ne-am despărţit, maică-mea nu mai vorbea cu mine, vorbea cu ea!”, a spus acesta, la Antena 1, fiind completat de Noemi: „Normal, ţinea cu dreptatea!”.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au căsătorit la sfârșitul anului 2015, nașul lor fiind Romică Țociu. La începutul anilor 2000, fostul realizator TV a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia logodnica sa de atunci, Cristina, și-a pierdut viața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×