Când va apărea sezonul 4 din Asia Express. Anunțul făcut de producători

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/04/2020, 09:56
Când va apărea sezonul 4 din Asia Express. Anunțul făcut de producători
Când va apărea sezonul 4 din Asia Express. Anunțul făcut de producători. Sursa foto: Instagram.com

Sezonul 3 din emisiunea „Asia Express” și-a ales marii câștigători, pe Sorin Bontea și Răzvan Fodor, însă fanii așteaptă cu sufletul la gură o nouă competiție. Producătorii show-ului de la Antena 1 au anunțat că aventura nu se oprește aici, iar până la noi filmări românii se pot bucura de reluarea primului sezon.

Sezonul 4 din Asia Express, incert din cauza pandemiei de coronavirus

Nici nu s-a încheiat bine ultimul sezon din show-ul „Asia Express” difuzat la Antena 1 că fanii deja se întreabă când va apărea pe micile ecrane cel cu numărul 4. Având în vedere situația critică și dificilă cu care se confruntă întreaga omenire în momentul de față este greu de spun când vor începe filmările.

Pandemia a dat peste cap planurile tuturor, motiv pentru care producătorii show-ului de la Antena 1 nu știu momentan când ar putea pleca peste hotare pentru a începe filmările pentru sezonul următor.

Primul sezon  din „Asia Express”, din nou la televizor

Până la noi experiențe și provocări fanii se pot bucura de reluarea primului sezon care deja a început să fie difuzat pe micile ecrane începând de duminică, 26 aprilie.

„Aventura nu se oprește! În această seară revine Drumul Dragonului, o călătorie extraordinară prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda”, este anunțul făcut de echipa de producție pe pagina de Instagram în urmă cu 2 zile. 

Prima ediție a reality show-ului a fost poate una foarte grea, mai ales că cele nouă echipe nu știau la ce să se aștepte atunci când au plecat pe „Drumul Dragonului”. Primul sezon s-a filmat în peisaje superbe din Vietnam, Cambodgia și Thailanda.

„Supeeeer chiar îmi doream sa văd sezonul 1 pentru că nu l-am văzut, nici sezonul 2 😟 am început să mă uit de la sezonul 3 și am început efectiv să îl iubesc😂❤️ D-abia aștept să mă uit!!!”, este unul dintre mesajele scrise de fani pe pagina de socializare a emisiunii.

Câștigătoarele sunt, așa cum știe toată lume deja, nimeni altele decât cântăreața Raluka și buna sa prietenă Ana Baniciu, fiica celebrului artist Mircea Baniciu și a actriței Diana Gheorghian.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×