Când se căsătoresc Jojo și Paul Ipate: „Nu mă trage inima către asta”

Andreea Marin   
în Stiri mondene
04/07/2022, 17:45
Când se căsătoresc Jojo și Paul Ipate: „Nu mă trage inima către asta”
Când se căsătoresc Jojo și Paul Ipate. Declarațiile artistei. Foto: Colaj Faantik / Instagram

Jojo a spus când se va căsători! Actrița și Paul Ipate sunt împreună de opt ani și sunt părinți, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului.

Când se căsătoresc Jojo și Paul Ipate. Declarațiile artistei

Cătălina Grama, cunoscută mai degrabă sub numele de Jojo, a făcut declarații despre momentul când va ajunge în fața altarului.

Actrița Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, sunt împreună de opt ani și au împreună o fiică, pe Zora. Cei doi îl cresc și pe fiul actriței dintr-o relație anterioară.

Totuși, în toți acești ani, Jojo și Paul Ipate nu au ajuns la altar și, conform declarațiilor actriței, nu au vreun gând să se căsătorească.

Actrița chiar a glumit și a spus că la 80 de ani va ajunge să se căsătorească. Copiilor le-au spus că sunt căsătoriți cu sufletul, și cum se înțeleg foarte bine, nu au simțit vreodată nevoia să facă actele.

„La altar? Cred că la 80 de ani. Nu mă trage inima către asta, nici nu fug Doamne ferește, nu fug de asta, noi suntem împăcați cu felul în care suntem noi acum.

Le-am zis întotdeauna copiilor noștri că noi suntem căsătoriți cu sufletul!”, a mărturisit Jojo pentru Cancan.

Cum este Jojo din postura de părinte

Jojo a povestit că este un părinte relaxat și că preferă să fie un partener de joacă pentru copiii ei, decât un adult riguros.

„Sunt un părinte foarte relaxat și jucăuș și fain și un partener de joacă și de distracție în regulă zic eu și un părinte mult prea puțin ferm, comparativ cu alți părinți”, a spus Jojo pentru sursa citată.

De asemenea, Cătălina Grama a spus că ea și Paul Ipate au un cod specific pe care îl respectă atunci când unul dintre ei e mai nervos.

„Noi avem un «cod» și de fiecare dată când unul dintre noi se alertează mai mult și devine mai nervos sau mai evervat, îi face semn celuilalt să iasă din cameră, din casă…”, a mai dezvăluit aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×