Când renunță la tron regina Elisabeta a Marii Britanii? Cine o va moșteni

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 18:02
Când renunță la tron regina Elisabeta a Marii Britanii? Cine o va moșteni GALERIE FOTO
Când va părăsi tronul regina Elisabeta a Marii Britanii și pe cine va lăsa în locul său?

Regina Elisabeta sărbătorește azi 67 de ani de când se află pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii. Abdicarea majestății sale este din ce în ce mai discutată în presa de peste tot. Se pare că atribuțiile vor fi luate de către Prințul Charles, fapt pentru care regina a început deja să-l pregătească, potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice. Acum, regina Marii Britanii își caută majordom și se bucură de lucrurile care vin în viața ei.

Aceasta a anunțat de curând că este în căutarea unui majordom care să se ocupe de Palatul Buckingham. Acesta trebuie „să fie capabil să muncească în permanenţă la standarde înalte“, potrivit express.co.uk. „Vă veţi ocupa de toate serviciile, de la prânzuri oficiale la recepţii, oferind o experienţă excepţională pentru toţi oaspeţii“, mai arată anunțul.

Când va renunța regina Elisabeta a Marii Britanii la tron?

Prințesa Elisabeta a Marii Britanii a urcat pentru prima dată pe tron pe data de 6 februarie, în 1952. La momentul acela, Regele George al IV-lea, tatăl său, s-a stins din viață după un cancer la plămâni. Regina avea atunci doar 25 de ani.

Regina Elisabeta a Marii Britanii
Regina Elisabeta a Marii Britanii

Surse apropiate familiei regale au declarat că regina Elisabeta se pregătește să renunțe la tron, astfel că Prințul Charles va fi cel care va avea grijă de toate atribuțiile monarhice ale Majestății. Prințul Charles va deveni Prinț Regent, preluând prerogativele regale în anul 2021, când regina Elisabeta va împlini 95 de ani.

Regina Elisabeta a Marii Britanii își caută majordom!

Un anunț de la Casa Regală spune că își caută majordom care „să fie capabil să muncească în permanenţă la standarde înalte“. În anunț se sugerează faptul că este importantă slujba în cauză și că va da bine în CV.„Vom fi alături de tine la fiecare pas şi, după pregătirea iniţială, te vom susţine să obţii calificarea şi acreditarea în acest domeniu“

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×