Când începe sezonul 9 din The Walking Dead. Data este OFICIALĂ!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/09/2018, 16:12
Când începe sezonul 9 din The Walking Dead. Data este OFICIALĂ!
Când începe sezonul 9 din The Walking Dead. Data este OFICIALĂ!

The Walking Dead, unul dintre cele mai vizionate seriale de televiziune pentru publicul adult, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, revine cu sezonul 9!

Așadar, fanii își vor reîntâlni personajele favorite! Andrew Lincoln (Rick Grimes), Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Danai Gurira (Michonne), Josh McDermittt (Eugene Porter), Seth Gilliam (Father Gabriel), Ross Marquand (Aaron), Alanna Masterson (Tara Chambers), Christian Serratos (Rosita Espinoza), și Jeffrey Dean Morgan (Negan) se reîntorc pe micrun ecran, mai pregătiți ca niciodată să facă față epidemiei de zombi.

Sezonul 9 The Walking Dead va fi difizat pe 7 octombrie 2018

Revenirea lor va avea loc pe data de data de 7 octombrie 2018, în Statele Unite ale Americii! Atunci va fi difuzat de postul AMC primul episod din sezonul 9 al serialului The Walking Dead, urmând ca pe data de 8 octombrie să fie difuzat de canalul de televiziune FOX UK.

Dacă în fața camerei au loc mereu schimbări care îi țin pe fani cu sufletul la gură, trebuie să știți că au avut loc modificări importante și în spatele camerelor de filmat! Secenarista și co-producătoarea executivă Angela Kang a fost promovată ca „showrunner” pentru noul sezon care va debuta spre sfârșitul acestui an, iar Scott Gimple este noul Chief Content Officer al întregului univers care include și spinoff-ul Fear the Walking Dead.

În noul sezon Fear of the Walking Dead va sosi din The Walking Dead, Morgan Jones (Lennie James), aceasta fiind prima inițiativă de crossover dintre cele două seriale AMC.

“Aceste modificări sunt foarte importante pentru universul TV, The Walking Dead. Suntem foarte încântați de contribuția adusă de Angela și numirea ei la conducerea francizei. De asemenea, recunoaștem și implicarea lui Scott care acum va îndeplini rolul de CCO al întregii francize”, a declarat Charlie Collier, prețedintele AMC. “Și știu că pot vorbi și pentru Angela și Scott și tuturor de la AMC și vă mulțumim vouă, fanilor și tuturor oamenilor talentați care au ajutat AMC la această franciză”, a mai spus președintele AMC.

Citește și Veste teribilă pentru fanii Game of Thrones! Mulţi dintre ei vor plânge!

Citește și Când începe Anatomia lui Grey, serialul ajuns la al 15-lea sezon! Vezi trailerul oficial!

Angela s-a declarat bucuroasă să poată pune umărul la mega serialul The Walking Dead! “Sunt foarte entuziasmată de noul meu rol în franciza The Walking Dead. Să lucrez la acest serial și să am oportunitatea să adaptez pentru micul ecran excelenta serie de benzi desenate a lui Robert Kirkman, este un vis devenit realitate. Sunt încântată să lucrez cu Scott și AMC pentru un nou capitol al poveștii, care va sosi în această toamnă”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×