Veste teribilă pentru fanii Game of Thrones! Mulţi dintre ei vor plânge!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 17:47
Veste teribilă pentru fanii Game of Thrones! Mulţi dintre ei vor plânge!

Veşti teribile pentru fanii Game Of Thrones! Ultimul sezon al celebrului serial va fi unul sângeros. Actorii lor preferaţi mor pe capete! Scenariul a fost atât de intens încât chiar şi actorii au început să plângă!

Francesa Orsi, de la HBO, a relatat că actorii au fost vizibili emoţionaţi când au citit împreună, cu voce tare, scenariul ultimului sezon al serialului. Actorii au plâns când şi-au dat seama, pe măsură ce citeau scenariul, că personajele pe care le interpretează nu vor supravieţui până la finalul ultimului sezon.

Ultimul sezon din Game of Thrones va fi difuzat în 2019

„Până la finalul lecturii, au fost lacrimi. Apoi, au urmat aplauze care au durat 15 minute”, a mai spus Francesca Orsi. Ultimul sezon din Fame of Thrones va fi difuzat în 2019, în condiţiile în care penultimul sezon s-a încheiat în iulie 2017.

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.