Când începe Anatomia lui Grey, serialul ajuns la al 15-lea sezon! Vezi trailerul oficial!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/09/2018, 14:23
Când începe Anatomia lui Grey, serialul ajuns la al 15-lea sezon! Vezi trailerul oficial!
ABC a anuntat când incepe sezonul 15 al serialului Anatonia lui Gray

S-a aflat data când începe al 15-lea sezon al serialului Anatomia lui Gray! Fanii serialului nu mai au mult de așteptat, până își vor reîntâlni personajele preferate din spitalul Grey Sloan Memorial!

Al 15-lea sezon al celui mai de succes serial al televiziunii american ABC, ”Anatomia lui Grey” va avea debutul pe data de 27 septembrie 2018!

Citește și Când începe sezonul 2 din Fructul Oprit, serialul îndrăgit de toți românii

Citește și GALERIE FOTO. Ele sunt noile sirene, într-unul dintre cele mai urmărite seriale TV

Fanii vor rămâne șocați, când va începe sezonul 15 din Anatomia lui Gray, după ce vor vedea de cine se îndrăgostește Meredith

Televiziune americană tocmai ce a eliberat un trailer de 30 de secunde în care arată doar câteva dintre momentele tensionate pe care fanii le vor găsi în cel de-al 15-lea sezpon din ”Anatomia lui Gray”! Astfel, putem vedea că și în acest sezon persoanaje importante vor rămâne însărcinate, se vor țese noi iubiri între medici, se vor trage și focuri de armă la Grey Sloan Memorial și să sperăm că nimeni nu va fi rănit foarte serios! 

Fanii mega-serialului o vor regăsi pe actrița principală, Meredith Grey (Ellen Pompeo), îndrăgostită lulea de un bărbat brunet și bine făcut, mai mult ca sigur de profesie medic.

”Anatomia lui Grey” continuă cu al 15-lea sezon, menținându-se în rândul celor mai de succes seriale ale ABC, cu 7,7 milioane de telespectatori pe episod, cifră înregistrată de sezonul curent, al 14-lea.

”Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” va continua cu al 15-lea sezon, devenind astfel cel mai longeviv serial al reţelei de televiziune ABC difuzat în primetime, potrivit Variety, citat de news.ro

Președintele ABC iubește serialul

Preşedintele ABC Entertainment, Channing Dungey, a declarat: ”«Anatomia lui Grey» ocupă un loc special în inima mea şi milioane de telespectatori simt acelaşi lucru. Mulţumită fanilor loiali, care au fost în această călătorie de la început, şi noilor generaţii de telespectatori care continuă să descopere bucuria şi drama din Grey Sloan Memorial, serialul este mai puternic ca niciodată”.

Vedetele serialului sunt Ellen Pompeo (Meredith Grey), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) şi Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca).

“Grey’s Anatomy” a fost creat de Shonda Rhimes, care este şi producător executiv, alături de alte câteva persoane. Prelungirea serialului vine în contextul în care s-a anunţat că în august Shonda Rhimes va părăsi Studiourile ABC după mai bine de un deceniu pentru a semna o înţelegere pe mai mulţi ani cu Netflix. Compania de producţie a lui Rhimes, Shondaland, va produce noi proiecte pentru Netflix, în timp ce ea va continua să fie producător executiv pentru serialele sale în curs de la ABC.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×