GALERIE FOTO. Ele sunt noile sirene, într-unul dintre cele mai urmărite seriale TV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/12/2015, 12:15
GALERIE FOTO. Ele sunt noile sirene, într-unul dintre cele mai urmărite seriale TV GALERIE FOTO

La 3 ani dupa incheierea serialului H2O: Just Add Water, a fost realizat un spin-off al celebrului show cu sirene, Mako: Island of Secrets.

Din 2013, Sirena, Nixie si Lyla continua seria aventurilor sirenelor de pe Insula Mako, ele fiind inlocuitoarele celebrelor Rikki, Cleo si Emma din H20: Just Add Water.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pentru ca totul sa fie si mai interesant, producatorii show-ului au introdus in serial inca un personaj-sirena, un baiat pe nume Zac, care se transforma in triton, dupa ce ia contact cu apa magica din Piscina Lunii.

Amy Ruffle (Sirena) are 23 de ani si si-a facut debutul in cinematografie in 2012, in productia Border Protection Squad, iar inainte a studiat la Scoala de Arte din Melbourne, unde s-a perfectionat in actorie, dans si canto.

Ivy Latimer are 21 de ani, iar in primul sezon al serialului a intreprerat rolul lui Nixie. Nascuta in Statele Unite ale Americii, tanara a studiat la Scoala de Arte in Broadmeadow (Newcastle). Inainte de a aparea in acest show, Ivy a mai jucat in Home and Away, Me and My Monsters.

Lucy Fry este originara din Australia, iar in primul sezon al show-ului a jucat rolul sirenei Nixie, iar inainte a aparut in Lightning Point. In 2014, tanara a aparut si in primul film, Vampire Academy.

In cel de-al doilea sezon, au mai aparut niste sirene, Onida (Isabel Durant), Mimmie (Allie Bertram) si Erik (Alex Cubis).

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×