Când începe sezonul 3 din Stranger Things, serialul original Netflix

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/09/2018, 15:04
Când începe sezonul 3 din Stranger Things, serialul original Netflix
Cand incepe sezonul 3 din Stranger Things! Ce spun producatorii!

Toți fanii se întreb când oare începe al 3-lea sezon al serialului lor preferat de la Netflix, ”Strager Things”? Ei bine, veștile nu sunt unele foarte bune pentru ei!

Aceștia vor mai avea de așteptat până își vor reîntâlni personajele preferate, deoarece sezonul 3 din Strager Things întârzie să apară. Producărorii serialului au făcut public un trailer, însă noile episoade ar putea ajunge pe micile ecrane în vara anului 2019!

Al 3-lea sezon din ”Strager Things” vine cu și mai multe efecte speciale

Cindy Holland, responsabilă cu programele Netflix, a declarat că noua parte din creația fraților Duffer va ajunge pe micile ecrane abia undeva în vara anului viitor. Între primele două sezoane am avut de așteptat doar 15 luni, iar acum avem de-a face cu o așteptare ceva mai considerabilă, de cel puțin 18 luni între sezonul doi și trei. S-ar putea ca așteptarea să merite, însă.

Atât frații Duffer, cât și producătorul executiv Shawn Levy sunt conștienți că mizele sunt destul de mari. Tocmai de aceea, aceștia vor să ofere material mai mult și mai bun decât în cel de-al doilea sezon. Cindy Holland spune că vor fi ceva mai multe efecte speciale în acest al treilea sezon.

”Dacă am putea grăbi lucrurile, am face-o” a spus producătorul executiv Shawn Levy. ”Dar vom face lucrurile bine, vom face totul așa cum trebuie” a mai adăugat el.

Chiar dacă în ultimul episod o vedem pe Eleven cum închide poarta către Upside Down, creatura care a pus stăpânire pe Will, mInd Flayer, nu dispare. Din ce promit frații Duffer, lucrurile se vor înrăutăți: ”Poate că au închis poarta, dar Mind Flayer e încă în Upside Down și este atent la copii, în special la Eleven. Până în ultimul episod, nu știa cât de puternică e, iar acum e și mai conștient de prezența ei.”

Citește și Când începe sezonul 9 din The Walking Dead. Data este OFICIALĂ!

Citește și Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. Trailer-ul a apărut deja. VIDEO

”Dacă încetăm să mai fim atenți la personaje și ne concentrăm numai pe povestea mare cred că smulgem viața din Stranger Things” a zis Shawn Levy, producătorul. Plus că în sezonul următor, puștii intră deja la liceu și urmează dramele, pubertatea și problemele cu fetele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×