Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. Trailer-ul a apărut deja. VIDEO

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
25/09/2018, 17:27
Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. Trailer-ul a apărut deja. VIDEO GALERIE FOTO
Ultimul sezon din Game of Thrones începe în luna octombrie a acestui an

Fanii serialului Game of Thrones(GOT) se întreabă încă de la terminarea sezonului trecut când va începe următorul. Din păcate, acesta va fi și ultimul. Pentru cei curioși, trailer-ul a apărut deja. Serialul are la bază romanul fantasy ”Cântec de gheață și foc”, ce a fost adaptat de HBO, transformându-se în numele pe care îl știe tot globul: ”Urzeala Tronurilor”. Producătorul a anunțat deja surpriza neplăcută pentru fani. Se pare că ultimul sezon al GOT va avea doar 6 episoade, însă durata episoadelor s-a schimbat. De la o oră pe episod, s-a trecut la două! De asemenea, despre serial mai trebuie să știm și că a primit titlul de ”cel mai scump serial”, mai ales luând în considerare costurile noului sezon. Fiecare episod al mult așteptatului serial va costa 15 milioane de dolari. Pentru ca fanii să stea liniștiți, s-a anunțat oficial începerea pre-producției, pentru ca la sfârșitul lunii viitoare, octombrie, toți actorii să fie prezenți în locațiile alese de producători.

Când începe ultimul sezon din GOT ne-am lămurit deja, dar care este posibila poveste a ultimului sezon?

Toți fanii serialului se intreaba când incepe ultimul sezon din got
Jon Snow și Daenerys, cuplul serialului GOT

Marele Război este acțiunea care adună toți oamenii în fața micilor ecrane. Bătălia finală clar se va purta între cei vii și cei ce au trecut în lumea cealaltă. Din cele speculate până acum, Cersei Lannister este cea care ar putea fi câștigâtoarea acestui război, pentru că a făcut deja cărțile în acest joc. Oricum, totul se învârte în jurul ei pentru că va duce de nas pe oricine-i apare în cale, asta pentru a rămâne pe Tronul de Fier. Cât despre sfârșit, cuplul celui mai iubit serial, adică Jon Snow și Daenerys, vor afla adevărul despre originile sale, dar asta, evident, într-un mod cu totul special.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×