Galerie foto. Cum arată actorii din „Game of Thrones” în viaţa reală

Adrian Barna   
in Filme
13/02/2018, 16:21
Galerie foto. Cum arată actorii din „Game of Thrones” în viaţa reală GALERIE FOTO

Când spui „Game of Thrones”, multe aspecte îţi vin în minte: intrigile diferite, dar şi locurile unde se filmează, efectele speciale, costumele şi machiajul – în special în cazul personajelor care apar în cele mai multe episoade din show.

Specialiştii în make-up sunt adevăraţi „vrăjitori” atunci când trebuie să o transforme pe bruneta Emilia Clarke într-o blondă bronzată, pe nume Daenerys Targaryen.

Aşa că mai jos vei vedea o mulţime de exemple cu transformări dramatice pentru micul ecran şi te vei convinge cum arată actorii şi actriţele din distribuţia serialului „Game of Thrones” în viaţa reală.

Vezi imaginile în GALERIA FOTO

Ştirea MOMENTULUI

Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții! Totul, după despărțirea de Tate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.