Când începe sezonul 3 din Riverdale. Serialul care a pus pe jar SUA!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 18:07
Când începe sezonul 3 din Riverdale. Serialul care a pus pe jar SUA! GALERIE FOTO
Riverdale sezonul 3 începe din octombrie 2018

Al 3-a sezon din Riverdale este pe drum.  Serialul care a pus pe jar nu numai SUA, dar și mulți tineri din România, o să-și înceapă seria din nou!Crimă, dramă și mister sunt cele 2 genuri pe care le abordează. În regia lui Lee Toland Krieger, Rob Seidenglanz, Steven A. Adelson, se petrec niște întâmplări de-a dreptul uluitoare pentru un oraș așa de mic și liniștit cum este Riverdale.

Actorii principali, care sunt deja adorați de fanii serialului sunt: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Luke Perry. Poveștilor reprezentate de actorii de mai sus se rezumă la un loc în care toată lumea se cunoaște cu toată lumea, dar mereu apar situații care le schimbă zilele. Acțiunea începe când un membru al unei echipe de fotbal a liceului este găsit mort. Toată lumea consideră decesul băiatului drept o moarte suspectă, iar toți vor să afle ce se întâmplă.

cand incepe sezonul 3 din serialul riverdale este o intrebare ce sta pe buzele tuturor fanilor
Riverdale este un serial ce a pus pe jar si SUA, dar și România

Sezonul 3 din Riverdale începe!

Ceea ce îngreunează demersul acesta este faptul că toți locuitorii orașului au multe secrete, pe care vor să le țină ascunse. În principiu, Riverdale urmărește viața lui Archie, a Veronicăi și a lui Betty, asta împreună cu prietenii lor care schimbă cursul multor momente. Toți pare să aibă o paiune din a investiga parțile întunecate, iar, mai presus de toate, toți dețin un spirit justițiar. Dar, când începe povestea? Împreună cu sunetul unor tobe, fanii vor afla că cel mai îndrăgit serial pentru adolescenți începe chiar din octombrie!

Povestea sezonului 3

Rivardale are o poveste afișată pe un fundal macabru, plin de evenimente terifiante ce te țin cu sufletul la gură. În ultimele sezoane a tot fost căutat motivul morții lui Jason Blossom. Iar, cum misterul acesta a fost rezolvat, fanii trebuie să știe că nici de acum situațiile întâmpinate de personaje nu vor fi prea vesele și simple. Noul sezon va fi reluat din punctul în care cel precedent s-a încheiat, adică în momentul în care tatăl personajului principal, Archie, a fost împușcat de un om misterios.

Cand incepe Rivedale, sezonul 3 se intreba toti fanii serialului
Archie, alături de tatăl său, Fred, într-un moment plin de actiune al sezonului, când acesta a fost impuscat

Citește și: Un fan al unei îndrăgite trupe românești a murit, duminică seara, în timpul concertului! Ce a urmat apoi

Citește și: Ce ținute poartă Meghan Markle la coafor. Se deghizează ca să nu fie recunoscută 

Citește și: Raluca Podea, bătută de logodnicul ei? Am fotografiat-o cu ochii vineți, pe stradă!

Primul episod dezvăluie detalii despre acest eveniment, iar și această întâmplare ajunge să capete contur pentru curioși. Dar, fără griji, apar altele. Cum în micul și tumultosul oraș este o luptă continuă între ”clanuri”, adică între partea de nord și cea de sud, intriga se dezvoltă pe acest plan. Desfășurarea acțiunii îl va avea în prim plan pe Judhead, care continuă să fie atras de ideea de a se alătura bandei ”The Serpents”.

De asemenea, și personajele neexploatate în sezoanele precedente vor fi cele care acum să pună bețe în roate, pentru a complica și mai tare povestea. Declarația lui Jugdeah subliniază acțiunea care a acaparat sezonul 2. ”Povestea noastră continuă. Jubileul primarului ar fi trebuit să schimbe tot. Să fie un nou început. Dar, când ne-am trezit a doua zi, Riverdale era încă, în străfunduri, un oraș bântuit.

Între timp, Archie Andrews, care nici nu și-a luat încă permisul de conducere, conduce chiar acum în zigzag pe străzile din Riverdale, încercând să întreacă moartea. De regulă, nu cred în minuni. Dar a fost o minune că Archie a ajuns cu tatăl lui la spital fără să distrugă camioneta”, Jughead Jones. Așa că, din spusele lui, eu aș rezuma prin ”lumea asta e un Iad pe care doar cei aleși o pot face Rai”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×