Când apare în România noul Iphone XS și de la ce magazine îl poți cumpăra

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/09/2018, 21:37
Când apare în România noul Iphone XS și de la ce magazine îl poți cumpăra
Cand apare in romania noul iphone XS? Pe 29 septembrie!

Apple a lansat noua sa gamă de smartphone-uri, dar întrebarea este când apare în România iPhone Xs și celelalte surate ale sale, iPhone XS Max şi modelul iPhone Xr, varianta de ”buget”. Compania americană a întrecut așteptările asupra produselor, dar și a prețurilor. Telefoanele lansate recent sunt cele mai scumpe din istoria Apple.

iPhone XS şi iPhone XS Max vor fi disponibile la pre-comandă începând de vineri, 14 septembrie şi vor fi livrate iniţial pe 21 septembrie în câteva ţări prioritare.

Citește și Donald Trump amenința Apple chiar înainte de lansarea iphone XS

Citește și Top 10 cele mai puternice telefoane mobile!

Când apare în România noul Iphone XS și cât va costa

România face parte însă din cel de-al doilea val de lansare. Astfel, iPhone XS şi iPhone XS Max vor ajunge în magazinele de specialitate autohtone începând cu data de 28 septembrie.

iPhone XR înârzie însă încă o lună de la această dată. Pre-comenzile pentru acest model încep pe data de 19 octombrie, iar lansarea oficială are loc pe data de 26 octombrie.

Până când apare în România noul iPhone XS, avem preţurile oficiale în euro.

iPhone XS
iPhone XS 64 GB – 1.149 euro / 5.400 lei

iPhone XS 256 GB – 1.319 euro / 6.200 lei

iPhone XS 512 GB – 1.549 euro / 7.200 lei

iPhone XS Max
iPhone XS Max 64 GB – 1.249 euro / 5.900 lei

iPhone XS Max 256 GB – 1.419 euro / 6.600 lei

iPhone XS Max 512 GB – 1.549 euro / 7.700 lei

iPhone XR
iPhone XR 64 GB – 849 euro / 3.900 lei

iPhone XR 128 GB – 909 euro / 4.200 lei

iPhone XR 256 GB – 1.019 euro / 4.800 lei

Un magazin din România a vrut să fure startul și a scos la vânzare noile modele iPhone, înainte chiar și de a fi lansate de Apple. Quickmobile este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piaţa românească de magazine IT, având atât magazine fizice, de obicei în mall-uri, cât şi prezenţă pe internet. Chiar dacă paginile de produs create pentru noile terminale Apple nu dădeau atât de multe detalii, comerciantul aproape că a nimerit prețurile telefoanelor.

Vârful de gamă, XS Max-ul cu 512 GB spaţiu de stocare, era disponibil la precomandă pentru suma de 6999 de lei, deci mai scump ca flagship-ul iPhone X de anul trecut, iar modelul iPhone 9, sau Xr, anunțat a fi cel mai ”accesibil”era vândut cu 3700 de lei.

Ceasul care sună la ambulanță, dacă ți-e rău

Mult așteptata lansare de noi produse de către Apple s-a întâmplat, însă pe lângă telefoanele inteligente, despre care am scris AICI, compania americană a lansat și Apple Watch Series 4, ceasul care sună la ambulanță, dacă ți se face rău. În timp ce cheamă medicul, același ceas îți poate face și o electrocardiogramă, ca medicul care sosește la fața locului să poată vedea dacă au avut loc modificări la nivelul inimii purtătorului celebrului ceas.

Apple Watch Series 4 este primul model al companiei care abordează un design nou, cu ecran mai mare şi o formă mai rotunjită. Acesta vine în două versiuni, din aluminiu şi oţel inoxidabil, fiecare fiind disponibil în două dimensiuni, de 40 şi de 44mm. Se pare că această generaţie renunţă la modelul de lux Apple Watch Edition, care era realizat din materiale precum oţel suflat cu aur sau ceramică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×