Când apare filmul Breaking Bad. Acesta va fi lansat de Netflix

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
19/02/2019, 16:53
Când apare filmul Breaking Bad. Acesta va fi lansat de Netflix GALERIE FOTO
Filmul Breaking Bad ar putea fi lansat la sfârșitul anului 2019

Vești bune pentru fanii serialului Breaking Bad! Creatorul seriei televizate, alături de reprezentanții Studioului AMC, lucrează la un film Breaking Bad, care va fi lansat de Netflix. Zvonurile au fost confirmate și de Brian Cranston, cel care îl interpretează pe Walter White. Mulți dintre actorii care interpretează personajele din serial s-ar putea întoarce și în film.

Pelicula se anunță a fi o continuare a serialului Breaking Bad și va fi lansat de Netflix. Surse apropiate proiectului au declarat că filmul s-ar putea numi Greenbrier, însă nimeni nu poate fi sigur de acest lucru până la anunțul oficial. Dacă zvonurile se confirmă, fanii serialului îi vor putea urmări și în film pe unii dintre actori, iar personajul principal ar urma să fie Jesse Pinkman. Aaron Paul a vorbit despre posibilitatea de a juca în film. „Poate fi ușor să revin în rol, pentru că trăim și respirăm personajele pe care le jucăm. Și facem asta de șapte ani. Chiar îl cunosc (pe Jesse). Ar fi distractiv să mă întorc în pantofii lui”, a declarat Aaron Paul.

Filmul Breaking Bad va fi lansat de Netflix

Filmul Breaking Bad va fi lansat de Netflix, însă deocamdată nu a fost anunțată data oficială. Având în vedere că filmările au început în noiembrie 2018, este posibil ca pelicula să apară în cinematografe la sfârșitul anului 2019. Potrivit informațiilor apărute în mediul online, din producție ar putea face parte următorii actori: Brian Cranston (Walter), Krysten Ritter (Jane), Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed), Tess Harper (Mrs. Pinkman) și Kevin Ranking (Kenny).

Breaking Bad va fi lansat de Netflix
Breaking Bad va fi lansat de Netflix

După premiera de pe Netflix, filmul va fi difuzat și de AMC în Statele Unite ale Americii. Producătorul Vince Gilligan a semnat un contract cu Sony Pictures Television în iulie 2018, iar filmul ar urma să fie prima producție realizată în urma unui parteneriat de trei ani. Din păcate, până în acest moment nu a fost realizat un trailer al filmului Breaking Bad, însă cel mai probabil acesta va fi lansat în curând.

Dacă vă întrebați care va fi acțiunea filmului, aceasta ar putea continua din punctul în care s-a încheiat în serial. Asta înseamnă că s-ar putea axa pe lupta lui Jesse Pinkman din lumea traficului de metamfetamină. „Va fi despre evadarea unui om răpit și despre căutarea libertății”, susțin surse din proiect. Filmul Breaking Bad ar urma să aibă o durată de 120 de minute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×