Sebastian Stan a semnat contractul vieții cu Netflix. Va fi actorul principal într-o super-producție

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 16:43
Sebastian Stan a semnat contractul vieții cu Netflix. Va fi actorul principal într-o super-producție GALERIE FOTO
Sebastian Stan va avea rolul principal intr-o noua productie marca Netflix

Sebastian Stan, cel mai în vogă actor de origine română, revine pe marile ecrane într-o superproducție marca Netflix! Actorul a fost chemat de producătorii francizei de succes „Căpitanul America/Captain America”, după ce actorul Chris Evans a trebuit să renunţe la acest proiect din cauza programului său mult prea încărcat. Românul va avea rolul principal în producţia Netflix „The Devil All the Time”.

Alături de românul Sebastian Stan vor mai juca Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard, potrivit a1.ro. Pelicula este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în anul 2011. Acţiunea este situată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucneşte „o furtună de credinţă, violenţă şi izbăvire”.

Sebastian Stan , rol principal într-o producție marca Netflix

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În „Marţianul”, nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în „Lebăda Neagră” a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel.

A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american „Gossip Girl”, dar şi în lungmetrajul „I, Tonya”, de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia „Captain America” a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din „Captain America” l-a reluat şi în franciza „Avengers”.

sebastian stan
Sebastian Stan are 26 de ani si s-a nascut la Constanta

S-a nascut pe 13 august 1982 in Constanta, iar la varsta de 8 ani s-a mutat impreuna cu mama lui in Viena, unde ea s-a angajat ca pianista. La 12 ani s-au mutat in Rockland County, NY. A absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind in timpul acesteia un semestru la Globe Theater din Londra. Printre cele mai importante realizari se numara thriller-ul „The Covenant” (2006) si ultimul lui proiect, „The Education Of Charlie Banks”(2008). Actorul locuieste in prezent in Statele Unite ale Americii, la New York.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×