Când ajunge și la noi? Noua provocare #Trashtag a devenit virală. Sute de oameni s-au apucat să strângă gunoiul din păduri și parcuri

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 16:10
Când ajunge și la noi? Noua provocare #Trashtag a devenit virală. Sute de oameni s-au apucat să strângă gunoiul din păduri și parcuri GALERIE FOTO
Noua provocare #Trashtag a devenit virală

În ultimii ani, pe rețelele de socializare au apărut tot felul de provocări, care mai de care mai ciudate și mai lipsite de sens. După mult timp, a sosit momentul în care una dintre provocările lansate pe internet aduce ceva bun. Acum, noua provocare care a devenit virală este #Trashtag, în urma căreia sute de oameni s-au apucat să strângă gunoiul din păduri și parcuri.

Noua provocare #Trashtag a devenit virală

Vă mai amintiți de provocarea de a te așeza cu fața în jos pe cât mai multe lucruri cu putință, sau de Birdbox ori de provocarea care cerea să bei cantități uriașe de alcool? Aceste provocări lipsite de sens au umplut paginile rețelelor de socializare în ultimii ani și tot mai mulți oameni le-au acceptat, indiferent de vârstă. Așa că este mulțumitor să vezi că în sfârșit una dintre provocările de pe internet aduce ceva bun în societate.

Noua provocare care a devenit virală este #Trashtag. Oamenii primesc provocarea de a curăța o zonă de gunoaie. Unii aleg să curețe plajele, alții parcurile sau chiar străzile pe care locuiesc, apoi lansează provocarea și pentru alte persoane, care trebuie să facă la fel. Conceptul a pornit în urmă cu mai mulți ani, însă abia în week-end-ul trecut a luat amploare și a devenit o provocare pe rețelele de socializare.

Tot mai mulți oameni acceptă provocarea de a strânge gunoaiele lăsate la întâmplare
Tot mai mulți oameni acceptă provocarea de a strânge gunoaiele lăsate la întâmplare

Sute de oameni s-au apucat să strângă gunoiul din păduri și parcuri

După ce au acceptat provocarea #Trashtag, sute de oameni s-au apucat să strângă gunoiul din păduri și parcuri. Operațiunile de igienizare au inclus și zone împădurite care au fost acoperite de plastic. Acesta a fost adunat, împachetat și trimis la reciclare.

Mulți dintre cei care au acceptat provocarea #Trashtag au explicat de ce este atât de important ca natura să rămână curată și nepoluată. „Este singurul mediu înconjurător pe care îl avem. Îl putem folosi în multe moduri, dar este singurul pe care îl avem și trebuie să îl respectăm. haideți să strângem după noi. Ne ia doar câteva minute”, a scris un internaut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×