Miss Bikini, pe pârtia din Păltiniș! Tinerele au defilat pe schiuri, doar în costum de baie FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 12:22
Miss Bikini, pe pârtia din Păltiniș! Tinerele au defilat pe schiuri, doar în costum de baie FOTO GALERIE FOTO
Concursul Miss Bikini a încins pârtia din Păltiniș

Eveniment de senzație weekend-ul trecut pe pârtia din Păltiniș. 14 fete s-au întrecut pentru mult râvnitul titlu de Miss Bikini. Chiar dacă soarele nu s-a prea arătat, concurentele au dat dovadă de curaj defilând în costume de baie, spre deliciul spectatorilor.

Concursul Miss Bikini a încins pârtia din Păltiniș

Fetele s-au încâlzit însă pe parcursul probelor, care n-au fost deloc ușoare. După ce au trecut cu brio proba pe schiuri, concurentele au fost provocate să arunce la un coș de baschet, dar și să treacă pe sub o bară.

Chiar dacă afară erau doar -2 grade Celsius, domnișoarele au reușit să încingă atmosfera cu mișcările provocatoare și ținutele care mai de care mai fierbinți. După ce au defilat cu grație pe podiumul înghețat, fetele și-au demonstrat îndemânarea pe schiuri și snowboard.

Imagini incendiare pe pârtie
Imagini incendiare pe pârtie

Câștigătoarea va merge într-o excursie în Franța

Nu simțim frigul că e adrenalină și activitate și nu ne e deloc frig”, a declarat una dintre concurente, îndurând cu prisosință gerul de la munte. „Anul acesta se pare că e super! În fiecare an l-am văzut de pe margine și anul acesta am zis: e anul meu, accept provocarea și trăiesc experiența cum doar o visez. Așa că sper să câștig” , a dezvăluit o altă tânără.

După schi, au urmat probele de limbo și precizie. Și nu s-au oprit aici: a urmat doborârea de popice în timp ce alunecau pe un colac, apoi sprintul contra timp. Concurentele nu s-au luptat doar pentru titlul de Miss Bikini, ci și pentru a pleca într-o vacanță în Franța, acesta fiind marele premiu pus în joc.

În cele din urmă,  Miss Bikini a fost aleasă Petronela, o tânără de 23 de ani din Botoșani. Turiștii s-au distrat pe cinste și la Cavnic.  Weekend-ul viitor va avea loc o nouă competiție inedită la Păltiniș. Schiorii și cei care vor să se dea cu sănii decorate în fel și chip, sunt așteptați să ia parte la eveniment.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×