Andreea Bănică, poze provocatoare! A renunțat la lenjerie, dar și la farduri!

Claudiu Ilie   
în Andreea Banica
28/06/2018, 12:03
Andreea Bănică, poze provocatoare! A renunțat la lenjerie, dar și la farduri! GALERIE FOTO
Andreea Banica, poze provocatoare pe retelele de socializare

Andreea Bănică, poze provocatoare pe rețelele de socializare! Îndrăgita artistă ajunsă la 40 de ani reușit să-și pună din nou pe jar fanii din întreaga țară! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Blondina a postat recent o fotografie foarte incitantă, în care apare într-o cămașă de noapte mai mult decât sexy! Internauții au reacționat imediat cnd au văzut bustul preferatei lor. Toate comentariile au fost pozitive. Nici nu aveau cum să fie altfel, la cum arată voluptoasa vedetă.

Andreea Banica, poze provocatoare și…naturale!

Fotografia este și mai apreciată, deoarece artista nu a folosit deloc farduri. Se pare că este la fel de frumoasă ca atunci când poartă machiaje sau poate chiar mai frumoasă! Andreea Bănică a publicat de curând un mesaj prin care sfătuia toate femeile să fie naturale. „V-am promis că atunci când descopăr terapii bune pentru tenul nostru revin cu materiale pentru voi. După concertul de aseară de la Buzău, nu m-am odihnit suficient, tenul meu este puţin obosit, aşa că am nevoie de hidratare, luminozitate, tratare riduri fine, stimulent pentru colagen şi elastină. Fetelor, ce spuneţi? Sună bine, nu? „ a fost mesajul vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×