Andreea Bănică a implinit 40 de ani, dar arată de 20!

Claudiu Ilie  
înAndreea Banica
21/06/2018, 13:34
Andreea Bănică a implinit 40 de ani, dar arată de 20!GALERIE FOTO
Andreea Bănică a implinit 40 de ani

Frumoasa Andreea Bănică a împlinit 40 de ani! De ziua sa de naștere, vedeta a avut parte de multe surprize din partea prietenilor. Sărbătorita le-a mulțumit tuturor fanilor și prietenilor ei pentru miile de mesaje primite! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Vă mulțumesc tuturor, o surpriză frumoasă, sinceră să fiu, mă aștept la tot felul de surprize din partea prietenilor astăzi. Sunt o femeie împlinită cu o familie si o carieră frumoasă, am tot ce mi-am dorit în viață. Este important pentru mine că să mă pot împlica total în educația lor. Nu cred că mai este cazul acum de un alt bebeluș, probabil dacă aș fi avut 24 de ani, lucrurile stăteau altfel”, a spus Andreea Bănică, la “Star Matinal”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Bănică a implinit 40 de ani, dar arată de 20!

“Andreea de acum 10 ani nu îi avea pe ei (nr.copiii), era flower-power, pleca când voiam de acasă, munceam non-stop, nu mi păsa de nimic. Acum totul e schimbat, ma împlic în creșterea lor. Eu fac tot posibilul ca să mă implic total”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×